Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi soţia lui au aruncat în aer un bancomat, la Arad, şi au furat 100.000 de euro

Un bărbat şi soţia lui au aruncat în aer un bancomat, la Arad, şi au furat 100.000 de euro. Cei doi au încercat să dea lovitura şi la Timişoara, iar în casa lor poliţiştii au găsit un adevărat arsenal.

de Redactia Observator

la 12.03.2019, 10:19

Un bărbat şi soţia lui au aruncat în aer un bancomat, la Arad, şi au furat 100.000 de euro. Cei doi au încercat să dea lovitura şi la Timişoara, iar în casa lor poliţiştii au găsit un adevărat arsenal.

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi de poliţişti întrucât ar fi furat bani dintr-un bancomat din Arad, după ce au provocat o explozie care a distrus ATM-ul. Ei sunt suspectaţi că au încercat un furt similar la Timişoara, iar în urma unor percheziţii, anchetatorii au găsit mai multe instrumente folosite în acest scop.

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Arad au făcut, luni, trei percheziţii în judeţul Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat şi distrugere, anunţă Poliţia Română.

Aici au fost descoperite şi ridicate mai multe instrumente de spargere, două butelii de oxigen şi acetilenă, racordate la furtunuri cu regulator de gaz cu manometre, şi un cablu electric cu electroşoc, confecţionat artizanal.

Pe acelaşi subiect

În urma investigaţiilor a reieşit că, în perioada 6 - 14 ianuarie, persoanele vizate ar fi încercat să sustragă bani dintr-un ATM din Timişoara, iar în 14 ianuarie ar fi furat 424.880 de lei din interiorul unui bancomat din Arad, în urma provocării unei explozii care a distrus ATM-ul.

De asemenea, după ce un bărbat a fost prins în municipiul Arad, a fost indisponibilizat autoturismul folosit la săvârşirea faptelor. 

Un bărbat şi o femeie au fost reţinuţi şi urmează a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, fiind cercetaţi pentru furt calificat şi distrugere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un bărbat şi soţia lui au aruncat în aer un bancomat, la Arad, şi au furat 100.000 de euro