Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Băiatul care şi-a pus capăt zilelor la Timişoara luase zece la infomatică înainte de tragedie

La 13 ani a decis să îşi pună capăt zilelor. Un copil din Timişoara a fost găsit fără viaţă, chiar de tată, în camera adolescentului. Poliţiştii încearcă acum să afle ce l-a determinat pe băiat să recurgă la un asemenea gest, însă misiunea lor e una dificilă. Băiatul nu a lăsat un bilet de adio, iar profesorii de la şcoala unde învăţa spun că nimic din comportamentul lui nu anunţa un astfel de gest.

de Redactia Observator

la 16.12.2020 , 08:58

  • Medicii chemaţi la faţa locului nu l-au mai putut salva pe băiat.
  • Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Reprezentanţii şcolii unde învăţa băiatul de 13 ani nu îşi pot explica gestul acestuia.

Ba mai mult, îşi amintesc că elevul chiar fusese notat cu zece înainte să îşi pună capăt zilelor. 

Loredana Palfalvi, director adjunct: El a fost un elev bun. A dat dovadă, din spusele colegilor mei profesori, de gândire matură. Chiar doamna profesoară de informatică îşi amintea că a răspuns şi a primit şi o notă de zece. 

Vezi și

Copilul nu a mai intrat, însă, pe platforma online alături de colegii săi.

Trupul fără viaţă a fost descoperit chiar de tatăl băiatului.

Omul a sunat disperat la 112, dar medicii nu au putut decât să constate decesul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Părinţii copilului lucrează în Timişoara, dar sunt divorţaţi. 

Iulia Pop, reporter Observator: După divorţul părinţilor, băiatul a rămas cu tatăl şi locuiau în acest bloc. Până la această oră cei doi foşti soţi nu au putut fi audiaţi pentru că sunt în stare de şoc. 

Ica Secoşan, psiholog: Cu siguranţă o serie de factori stresori, cum ar fi: divorţul, care poate să apară într-o familie, eşecul şcolar – pot să reprezinte, împreună, factori care să contribuie la apariţia acestui risc, din păcate, iată, în unele cazuri soldat cu decesul copiilor.

Loredana Palfalvi, director adjunct: E şocant şi pentru noi, probabil că şi pentru colegii lui şi pentru profesorii care predau, de la clasă. Şi noi nu putem găsi o explicaţie în momentul acesta. 

O explicaţie pentru gestul extrem al băiatului trebuie să găsească şi poliţişti din Timişoara, care au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, deşi toate indiciile duc spre o sinucidere. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Băiatul care şi-a pus capăt zilelor la Timişoara luase zece la infomatică înainte de tragedie