Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un copil de 7 ani ar fi fost violat de un altul de 13, în baia unei şcoli din Buzău. Cel mare l-ar fi obligat să se uite inclusiv la filme pentru adulţi

Caz şocant la o şcoală din judeţul Buzău. Un copil de doar şapte ani ar fi fost violat de un alt elev de 13 ani, chiar în baia unităţii de învăţământ. Mai mult, înainte de a-l abuza, agresorul l-ar fi obligat pe elevul de clasa întâi să se uite la filme pentru adulţi. Povestea a ieşit la iveală, după ce copilul de şapte ani le-a spus totul părinţilor. 

de Redactia Observator

la 03.10.2024 , 08:19

Incidentul șocant s-ar fi petrecut la începutul acestei săptămâni. Cei doi elevi de 7 şi 13 ani învăţă împreună la aceeaşi şcoală, iar în timpul unei pauze, băieţii s-ar fi întâlnit în toaleta unităţii de învăţământ. Acolo, cel mic ar fi fost supus la nişte chinuri groaznice.

"I-a arătat filme pe telefon, după aceea că l-a abuzat sexual. Acum, nu ştiu!", spune tatăl copilului. 

"Din primele discuții purtate cu mama care a făcut sesizarea, a reieșit că în timp ce s-ar fi aflat într-o unitate de învățământ în pauza dintre cursuri, fiul său minor ar fi fost agresat sexual de către un alt elev", declară Ane Mari Vrapciu, IPJ Buzău. 

Vezi și

Cum a ieşit totul la iveală

Pe acelaşi subiect

Totul a ieşit la iveală după ce copilul de doar şapte ani le-ar fi povestit întreaga scenă părinţilor. Speriaţi, aceştia au mers direct la şcoala pentru a cere socoteală conducerii unităţii de învăţământ. 

"Părinții unui elev de clasa I au venit la școală, acuzând verbal că un elev a fost obligat de un alt elev mai mare, să se uite la filme pentru adulți în baia școlii. Lucru care este imposibil, deoarece elevii nu au voie cu telefoanele la şcoală", spune Tamara Neagu, directoarea şcolii. 

"Pur și simplu nu mi-a venit a crede. Chiar tatăl celuilalt copil a venit la mine și mi-a spus, uite ce făcut băiatul tău! Ei prima și prima dată au zis că s-au uitat la filme pe telefon. Băiatul meu nici nu are telefon", spune tatăl copilului.

Un important rol în anchetă îl va avea expertiza medico-legală. Aceasta va stabili dacă între cei doi minori a existat sau nu un contact sexual, așa cum acuză părinții copilului de șapte ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un copil de 7 ani ar fi fost violat de un altul de 13, în baia unei şcoli din Buzău. Cel mare l-ar fi obligat să se uite inclusiv la filme pentru adulţi