Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără care îşi înşela soţul l-a minţit că a fost violată. A inventat că a fost răpită, jefuită şi abuzată de un necunoscut

De teama că soțul va afla că l-a înşelat, o femeie din Hunedoara le-a spus polițiștilor că ar fi fost violată de un necunoscut. Ea a declarat în faţa autorităţilor inclusiv că a fost răpită şi jefuită. 

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 15:18

Tânără O tânără care îşi înşela soţul l-a minţit că a fost violată - Shutterstock

Potrivit poliţiştilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Orăștie, o femeie de 25 de ani a încercat să ascundă soţului că l-a înşelat prin înscenarea unui viol. Femeia a susținut în fața autorităţilor că ar fi fost sechestrată de un bărbat necunoscut, aflat într-un autoturism cu geamuri fumurii, într-o zonă din apropierea comunei Turdaș. 

Ce le-a povestit femeia poliţiştilor

Aceasta a precizat că bărbatul aflat la volanul mașinii ar fi tras-o de păr și ar fi lovit-o, acoperindu-i gura și nasul cu o batistă îmbibată cu o substanță din cauza căreia a adormit, ulterior fiind abuzată sexual și deposedată de banii pe care-i avea asupra sa.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au desfășurat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertare în mod ilegal, viol și furt calificat, iar în urma investigațiilor au stabilit că femeia de 25 de ani nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Astfel, tânăra a sesizat poliţia doar cu scopul de a ascunde relaţia extraconjucală pe care o avea, de teamă ca soţul să nu afle adevărul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O tânără care îşi înşela soţul l-a minţit că a fost violată. A inventat că a fost răpită, jefuită şi abuzată de un necunoscut