Antena Meniu Search
x

Video Un copil de nici 2 ani a căzut de la etaj în mall, cu mama alături. Clipa de neatenţie care a făcut posibilă tragedia din Arad

Incident şocant într-un mall din Arad. Un copil de un an şi patru luni a căzut de la etajul doi al clădirii. Într-o clipă de neatenţie a mamei, băieţelul s-a strecurat prin spaţiul dintre balustradă şi perete. Copilul a ajuns în comă la spital. Imagini cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 19:49

Vezi și

Alarma s-a dat în jurul orei 20:30, când mai multe apeluri la 112 anunţau evenimentul şocant. Totul s-a întâmplat chiar sub privirile înspăimântate ale mamei. Copilul s-ar fi strecurat pe lângă o balustradă, a intrat prin spaţiul îngust dintre aceasta şi perete şi s-a prăbuşit de la etajul doi al mall-ului din Arad. "De aici a picat, de sus!"

Copilul de nici 2 ani, în comă după ce a căzut de la etaj, într-un mall din Arad

După impactul violent cu podeaua, micuţul a rămas inconştient. Câţiva oameni din mall au încercat să îi ofere primul ajutor, până la sosirea medicilor. "La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a declarat Pescar Livia, Inspector principal. 

Copilul a ajuns în comă la Spitalul Judeţean din Timiş. "În cursul serii a fost adus la Spitalul Judeţean un minor, prin transfer de la Arad. Dată fiind starea gravă a pacientului, a fost internat pe Terapie Intensivă", spune Mihai Grecu, șef UPU Timiș. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă acum să afle exact cum s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un copil de nici 2 ani a căzut de la etaj în mall, cu mama alături. Clipa de neatenţie care a făcut posibilă tragedia din Arad