Antena Meniu Search
x

Video Scene de groază la mall, în Arad. Un copil de nici 2 anișori a căzut de la etaj, sub privirile îngrozite ale bunicii și surorii lui

Scene de groază, seara trecută, într-un mall din Arad. Un copil de 1 an și 4 luni a căzut în gol de la etajul centrului comercial. Cel mic era însoţit de bunica şi sora lui când, din curiozitate, s-ar fi strecurat prin spaţiul foarte strâmt dintre balustradă şi perete. Într-o fracţine de secundă copilul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol, sub privirile îngrozite ale martorilor. 

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 10:10

Vezi și

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului şi l-a transportat pe copil la Spitalul Judeţean Arad.

Cum starea lui era critică, băieţelul a fost transferat la Timişoara, la secţia de Neurochirurgie. 

Dosar penal în cazul copilului căzut de la etaj, la mall 

Anchetatorii au deschis dosar penal în cazul copilului de un an și patru luni care a căzut de la al doilea etaj al unui complex comercial din Arad. 

"În seara zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 20.30 polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că într-un centru comercial, din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul 2. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de 1 un an și aproximativ 4 luni, care ar fi căzut de la etajul 2 din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Arad.

Anchetatorii spun că se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Scene de groază la mall, în Arad. Un copil de nici 2 anișori a căzut de la etaj, sub privirile îngrozite ale bunicii și surorii lui