Antena Meniu Search
x

Video "De aici o picat, de sus. Nu mai mișcă". Imagini dramatice cu băiețelul de nici 2 anișori, care a căzut de la etaj, într-un mall din Arad

Au fost scene de groază, seara trecută, într-un mall din Arad, după ce un băiețel de nici 2 ani de zile, a căzut în gol de la etajul 2 al centrului comercial, sub privirile îngrozite ale oamenilor. Micuțul era împreună cu bunica și sora când s-a produs nenorocirea, iar imaginile filmate de martori, până la sosirea echipajului medical, sunt teribile.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.07.2022, 14:08

Vezi și

"De aici o picat, de sus. Nu mai mișcă".

Sunt imaginile dramatice filmate de un tânăr, la puțin timp după ce un băiețel în vârstă de 1 an și patru luni s-a prăbușit de la etajul 2 al unui mall din Arad. 

Copilul era împreună cu bunica şi sora lui când, potrivit martorilor, s-ar fi strecurat prin spaţiul foarte strâmt dintre balustradă şi perete și, într-o fracţiune de secundă, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la înălțime, sub privirile îngrozite ale celor prezenți în centrul comercial.

Imediat, oamenii s-au strâns în jurul micuțului și au încercat să-l ajute cum au putut, până la sosirea echipajului de pe ambulanță. Băiețelul a ajuns în stare critică la spitalul din Arad, fiind apoi transferat de urgență la Timişoara, la secţia de Neurochirurgie. 

Pe acelaşi subiect

Copilașul este în continuare în stare critică, iar medicii luptă pentru a-i salva viața.

Dosar penal întocmit de polițștii de Arad

În acest caz, anchetatorii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

"În seara zilei de 30 iulie a.c., în jurul orei 20.30 polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Arad au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112, cu privire la faptul că într-un centru comercial, din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul 2. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de 1 un an și aproximativ 4 luni, care ar fi căzut de la etajul 2 din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Arad.

Polițiștii arădeni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "De aici o picat, de sus. Nu mai mișcă". Imagini dramatice cu băiețelul de nici 2 anișori, care a căzut de la etaj, într-un mall din Arad