Antena Meniu Search
x

Foto Un cuplu din Târgu Jiu, sancţionat după ce fiul de 12 ani a vandalizat mai multe staţii pentru transportul în comun, abia montate

Mai multe staţii pentru transportul în comun recent montate în Târgu Jiu au fomontatest vandalizate, iar primarul Marcel Romanescu a transmis că situaţia nu poate fi tolerată, întrucât pierd locuitorii oraşului. Poliţia Locală a identificat autorul – în persoana unui copil de 12 ani, ai cărui părinţi au fost sancţionaţi.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 21:55

Staţii pentru transportul în comun recent montate, vandalizate în Târgu Jiu
Staţii pentru transportul în comun recent montate, vandalizate în Târgu Jiu - Facebook

”Nici nu au fost montate bine noile staţii pentru transportul în comun, că au şi fost vandalizate. Un gest iresponsabil, care îi va costa, însă, foarte scump pe cei care l-au comis”, a scris, vineri, pe Facebook, primarul din Târgu Jiu. Marcel Romanescu preciza că Politia Locală a început procedurile de identificare a celor responsabili.

Vandalul din Târgu Jiu are 12 ani

Într-o postare ulteriorară, primarul a anunţat că Poliţia Locală a identificat foarte repede persoana care a vandalizat staţiile pentru transportul în comun.

”Este vorba de un copil de 12 ani. Părinţii acestuia au fost sancţionaţi şi obligaţi să cureţe "operele" lăsate de minor. Nu tolerăm astfel de situaţii pentru că cei păgubiţi sunt cetăţenii municipiului, ale căror taxe se regăsesc în investiţiile pe care le facem în oraş”, a mai scris primarul, potrivit news.ro.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu câteva zile, acesta anunţa că se continuă montarea celor 47 de staţii destinate transportului în comun din Târgu Jiu.

”Acestea au fost achiziţionate prin proiectul INFOTRAFIC, pentru care am obţinut finanţare europeană şi care face parte din seria de proiecte destinate modernizării transportului în comun din municipiul nostru. Aşa cum am mai precizat, toate staţiile vor fi echipate cu panouri de informare a călătorilor privind timpul de aşteptare şi liniile disponibile în staţia respectivă, dar şi camere video de supraveghere cu rol de creştere a siguranţei călătorilor şi echipamentelor”, anunţa primarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un cuplu din Târgu Jiu, sancţionat după ce fiul de 12 ani a vandalizat mai multe staţii pentru transportul în comun, abia montate