Antena Meniu Search
x

Deținutul periculos evadat din Spitalul Bagdasar Arseni a fost prins. Tânărul evadase îmbrăcat în haine de medic

Adrian Constantin Dincă, un deținut deosebit de periculos, condamnat la 23 de ani și 10 luni pentru tâlhărie calificată și încarcerat în regim de maximă siguranță, a evadat din Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală. Tânărul de 32 de ani era internat pentru investigații medicale și ar fi fugit îmbărcat în haine de medic.

de Redactia Observator

la 11.05.2022, 13:38

UPDATE 13:30. Deținutul evadat din Spitalul Bagdasar Arseni a fost prins. 

Știrea inițială:

Deținutul Adrian Constantin Dincă, în vârstă de 32 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani și 10 luni pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, clasat în regim maximă siguranță, a fugit marți din Spitalul „Bagdasar Arseni” din București, unde se afla internat pentru investigații medicale. Astăzi, tânărul avea termen la instanța din Giurgiu. 

„În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: sesizarea Secției 15 și 26 Poliție, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi Secția Urmăriri din cadrul Direcției Generale a Municipiului București, cooperarea cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei verificări interne, care să stabilească circumstanțele procedurii evenimentului”, anunță Penitenciarul București-Rahova într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Deținutul era internat la Bagdasar Arseni, pentru o intervenție la mână, noninvazivă

Reprezentanții penitenciarului precizează că părăsirea de sub escortă fără autorizare este asimilată evadării și se pedepsește cu închisoare de la șase luni la trei ani. La momentul evadării, deținutul era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare bleumarin, tricou bleumarin, halat alb și mască chirurgicală și purta adidași de culoare neagră cu talpă albă.

Din primele informații, deținutul era internat la Spitalul „Bagdasar Arseni”, pentru o intervenție la mână, noninvazivă. Și-a luat adidașii, a intrat în grupul sanitar comun și a ieșit pe ușa de la celălalt salon. A luat liftul și, în jurul orei 7:20 a părăsit unitatea medicală, fără a fi observat de paznici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Deținutul periculos evadat din Spitalul Bagdasar Arseni a fost prins. Tânărul evadase îmbrăcat în haine de medic