Antena Meniu Search
x

Un elev din Neamţ a ajuns la Terapie Intensivă, după o joacă la şcoală. Colegii l-au aruncat pe băiat în sus şi nu l-au mai prins

O joacă între mai mulţi elevi, la o şcoală din Neamţ, putea avea urmări tragice. Ieri, în timpul uneia dintre pauze, un băiat de 13 ani a fost rănit grav la cap, după ce colegii l-au aruncat în sus şi nu l-au mai prins.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.03.2021, 19:39

Vezi și

Incidentul a avut loc ieri, la Liceul Tehnologic "Ion Creangă" din Pipirig.

Potrivit şefului ISJ Neamţ, în timpul pauzei de la ora 13.00, elevi de la clasa a VIII-a l-ar fi ridicat pe băiat în sus și i-au dat drumul, iar în cădere s-a lovit la cap.

"Am informat și ministerul despre cele petrecute ieri la liceul din Pipirig, doamna director verifică ce s-a întâmplat exact și ce reguli s-au încălcat. A fost o joacă nesăbuită între colegi, în timpul pauzei de la ora 13.00, băiatul a intrat și el în joc, cu cei de a VIII-a l-ar fi ridicat în sus și i-au dat drumul, iar în cădere s-a lovit la cap. Știu că era conștient când a fost transferat la Iași. Școala face o analiză în legătură cu cele petrecute, iar luni voi fi și eu prezent în această școală. Niște măsuri cu siguranță se vor lua!", a declarat prof. Mihai Obreja, șeful Inspectoratului Școlar Județean Neamț.

Elevul a fost dus la dispensarul din comună, a fost consultat de medicul de familie, care a sunat la 112. De acolo, a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț.

Pe acelaşi subiect

Băiatul avea traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și otoragie (hemoragie pe ureche, ceea ce indică un traumatism cranian sever), potrivit SAJ Neamț.

Elevul este la ATI, conștient

După ce l-au stabilizat, medicii urgentiști de la Târgu Neamț au cerut transferul de urgență cu elicopterul SMURD la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" Iași.

Potrivit ultimelor informaţii, băiatul este la ATI, conștient, în stare stabilă.

În acest caz, poliția a deschis un dosar penal de vătămare corporală in rem (pentru faptă), urmând să fie audiați colegii băiatului, dar și cadrele didactice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un elev din Neamţ a ajuns la Terapie Intensivă, după o joacă la şcoală. Colegii l-au aruncat pe băiat în sus şi nu l-au mai prins