Antena Meniu Search
x

Un fost director al Finanțelor Publice din Buzău a murit de Covid într-un container din curtea spitalului, unde aștepta un pat liber

Un fost director al Finanțelor Publice din Buzău a murit infectat cu Covid-19 chiar într-un container aflat în curtea spitalului, unde aștepta eliberarea unui pat în unitatea spitalicească. Petruș Cîrcei fusese adus la spital cu simptomatologie severă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2021, 15:45

Un fost director al Finanțelor Publice din Buzău a murit de Covid în curtea spitalului unde aștepta eliberarea unui pat
Un fost director al Finanțelor Publice din Buzău a murit de Covid în curtea spitalului unde aștepta eliberarea unui pat - Hepta

Petruș Cîrcei, fost director al Direcției Județene a Finanțelor Publice Buzău în perioada 2013-2016, a murit noaptea trecută într-un container din curtea Spitalului Județean, răpus de Covid. Petruș Cîrcei avea 54 de ani și nu ar fi fost vaccinat anti-Covid.

Bărbatul s-a prezentat la spital miercuri, 27 octombrie, cu simptomatologie severă Covid. După triaj, el a fost dus într-unul dintre containerele din curtea Spitalului Județean Buzău, în așteptarea eliberării unui loc în spital. Din nefericire, Petruș Cîrcei a murit câteva ore mai târziu. 

Mamă ucisă de Covid la 24 de ani

Covid-19 a răpit și viața unei tinere mame din Botoșani, la aproape o lună după ce a născut. Cătălina a început să se simtă rău imediat după naștere și a fost diagnosticată cu bronhopneumonie severă și Covid-19. 

Pe acelaşi subiect

Tânăra, care avea 24 de ani și era dintr-o localitate din Botoșani, a fost transferată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani, unde a fost intubată. Starea pacientei s-a agravat, iar marți a pierdut lupta cu boala. Nici ea nu era vaccinată anti-COVID. 

Un copil de 14 ani și alți tineri de până în 28 de ani, morți de Covid

Miercuri au fost raportate decesele mai multor tineri, printre care și al unui băiat de 14 ani din București, nevaccinat și cu comorbidități. Alți patru tineri, cu vârste între 20 și 28 de ani au murit răpuși de Covid-19. 

Joi, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat alte 13.197 de cazuri noi de Covid și 415 decese.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un fost director al Finanțelor Publice din Buzău a murit de Covid într-un container din curtea spitalului, unde aștepta un pat liber