Antena Meniu Search
x

Cătălina, o tânără mămică din Botoșani, a murit infectată cu Covid după ce a născut. ”Cu sufletul la gură așteptam să îmi spună cineva că ești lângă copilașul tău”

Tragedie într-o familie din Botoșani. O tânără mămică, de doar 24 de ani, a murit de Covid la aproape o lună după ce a născut. Cătălina a început să se simtă rău imediat după naștere și a fost diagnosticată cu bronhopneumonie severă și Covid-19. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.10.2021, 15:15

Cătălina a născut înainte de termen, pe 24 septembrie, și la scurt timp după naștere a început să se simtă rău. Tânăra, dintr-o localitate din Botoșani, a fost diagnosticată cu bronhopneumonie severă și cu COVID-19, cu ambii plămâni afectați în proporție de 70%, informează botosaninews.ro.

Ea a fost transferată pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Botoșani, unde a fost intubată. Starea pacientei s-a agravat, iar marți a pierdut lupta cu boala. Presa locală scrie că femeia nu era vaccinată anti-COVID. Din fericire, starea bebelușului este una bună.

”Cu sufletul la gură așteptam să îmi spună cineva că ai revenit acasă, că ești bine, lângă copilașul tău. Dar, atât de multă nedreptate în viața fiecăruia și în această lume”, este mesajul postat de o prietenă a Cătălinei.

Pe acelaşi subiect

Un copil de 14 ani și alți tineri de până în 28 de ani, morți de Covid

De altfel, miercuri au fost raportate decesele mai multor tineri, printre care și al unui băiat de 14 ani din București, nevaccinat și cu comorbidități. Alți patru tineri, cu vârste între 20 și 28 de ani au murit răpuși de Covid-19.

Joi, Grupul de Comunicare Strategică a anunțat alte 13.197 de cazuri noi de Covid și 415 decese. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cătălina, o tânără mămică din Botoșani, a murit infectată cu Covid după ce a născut. ”Cu sufletul la gură așteptam să îmi spună cineva că ești lângă copilașul tău”