Antena Meniu Search
x

Video Un gălăţean şi-a ucis cu bestialitate fosta cumnată, pe care o bănuia că i-a făcut vrăji: "Avea candela aprinsă tot timpul"

Caz halucinant în comuna Iveşti, din judeţul Galaţi. Un bărbat şi-a omorât cu bestialitate fosta cumnată pentru că o bănuia că i-ar fi făcut farmece. Supărat pe lanţul de ghinioane care l-a lovit, individul a hotărât să se răzbune pe cea pe care o credea vinovată şi a lăsat-o fără suflare.

de Redactia Observator

la 31.07.2021, 09:05

Vezi și

Atenţie! Detalii cu puternic impact emoţional!

Criminalul se despărţise de soţia sa de ceva vreme şi credea că de vină pentru acest lucru este cumnata sa, care i-ar fi făcut farmece.

"A fost dependent de alcool, a renunţat de circa o lună de zile. Se pare că eșecul în căsnicie, faptul că s-a separat de soție, nu mai mergeau lucrurile bine în familie... l-au făcut să creadă că cumnata lui îi face farmece", spune Maricel Gheoca, primarul din Iveşti.

Individul s-a dus o bună bucată de vreme la preot şi i-a cerut să-l ajute să scape de vrăjile care i-au nenorocit viaţa. Nici descântecele, nici preotul şi nici băutura nu l-au ajutat să treacă peste şocul despărţirii de soţie. 

Pe acelaşi subiect

A pus mâna pe un ciocan şi a lovit-o de mai multe ori

"Candela aprinsă o avea tot timpul aici pe masă...", spune o localnică.

Ştia una şi bună: cumnata trebuie să plătească, pentru că i-a făcut farmece. Aşa că a pus mâna pe un ciocan şi a lovit-o de mai multe ori. A lăsat-o apoi într-o baltă de sânge şi s-a făcut nevăzut. "A ieșit la magazin, a făcut cumpărături și când a trecut înapoi i-a dat un ciocan în cap", declară un alt vecin.

Victima a fost găsită fără suflare de un băiat, la ore bune de la momentul crimei. 

"Pacienta era moartă după semnele de moarte de mai mult de 3-4 ore", a declarat Mihai Polinschi – director medical SAJ Galaţi.

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe criminal la câteva ore distanţă. L-au reţinut, iar acesta va ajunge în faţa instanţei, unde va fi judecat pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un gălăţean şi-a ucis cu bestialitate fosta cumnată, pe care o bănuia că i-a făcut vrăji: "Avea candela aprinsă tot timpul"