Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mărturia unei mame a cărei fiică a murit înjunghiată de 120 de ori, după ce s-a urcat în maşina unui bărbat, crezând că e şofer de Uber, în SUA: "Este un monstru!"

Mama unei fete care a fost ucisă după ce s-a urcat în maşina unui necunoscut, crezând că e şofer de Uber, a vorbit despre durerea pe care a simţit-o atunci când a aflat că fata ei a fost omorâtă în chinuri cumplite şi despre sentimentul de nedreptate, furie sau ură pe care l-a simţit de fiecare dată când a trebuit să îl privească pe criminal în instanţă.

De Larisa Andreescu la 30.07.2021, 15:52
Vezi și

Nathaniel Rowland a fost găsit vinovat de uciderea violentă a Samanthei Josephson, în urma procesului de marţi. Tânăra în vârstă de 21 de ani, studentă la Universitatea din Carolina de Sud, a fost răpită şi înjunghiată de aproximativ 120 de ori, după ce s-a urcat în maşina bărbatului, crezând că e şofer de Uber.

Ultimele imagini cu tânăra studentă, surprinse de o cameră de supraveghere

Crima teribilă a avut loc în 2019. După o noapte cu prietenii în oraş, în jurul orei 2 dimineaţa Samantha a fost surprinsă de camerele de supraveghere aşteptând în fața unui bar din Columbia, Carolina de Sud. A urcat ulterior într-un negru Chevrolet Impala, crezând că e şoferul pe care îl chemase prin aplicaţia de ridesharing.

VEZI ÎN GALERIE IMAGINI DE LA ÎNMORMÂNTAREA STUDENTEI

Pe acelaşi subiect

După ce a blocat uşile, atacatorul s-a năpustit fără milă asupra ei. Trupul neînsufleţit a fost găsit într-o pădure, la aproximativ 105 kilometri de Columbia, cu urme grave de violenţă pe corp.

Înaintea condamnării lui Rowland, mama victimei, Marci Josephson, a dat o declarație de șase minute în care a vorbit despre lucrurile pe care i le-a „furat” criminalul, odată cu viaţa fiicei ei.

"Visele ei erau visele mele, iar moartea ei e moartea mea. Închid ochii și simt ceea ce a îndurat ea în mâinile lui. Închid ochii și simt ceea ce a îndurat ea la mâinile lui, de 120 de ori, din nou şi din nou, luptând pentru viața ei, blocată în mașina lui. Dispreţuiesc totul despre el. Ochii lui care se uitau la familia mea în timpul procesului mi-au spus tot ce știam deja despre el. El este răul pur. Este un monstru, este rău și jalnic. Durerea chinuitoare prin care a trecut fiica mea este de neimaginat. Sunt zdrobită, furioasă și cu inima frântă”, a spus femeia.

Anchetatorii au descoperit sângele victimei în interiorul unui Chevrolet Impala, aparţinând lui Rowland, dar şi pe un cuţit cu două lame, considerat a fi arma folosită în uciderea studentei. De asemenea, urme din sângele acesteia au fost găsite şi pe materialele de curăţare aruncate în spatele casei iubitei lui de la acea vreme, precum şi pe anumite articole vestimentare care îi aparţineau bărbatului. Vestea că studenta a fost omorâtă fără milă şi abandonată pe un câmp la mare distanţă de casă a lovit ca un fuger familia, cât şi pe ceilalţi studenţi din campusul în care tânăra locuia.

„Cu multă tristeţe şi cu o inimă zdrobită scriu această postare. Îmi va fi dor de iubita mea pentru tot restul vieţii mele” a scris tatăl ei, Seymour Josephson, într-o postare pe Facebook.

Sentinţa primită de bărbatul care a ucis-o pe studentă cu 120 de lovituri de cuţit

Acuzatul și-a menținut nevinovăţia pe tot parcursul procesului, iar avocații săi au subliniat că experţii nu au fost absolut siguri că ADN-ul lui Rowland era pe cuțit (arma crimei). Judecătorul Clifton Newman a respins cererea apărării de se renunţa la caz şi a menţionat că există suficiente dovezi directe şi circumstanţiale care îl incriminează pe Rowloand.

„Actul său nemilos și violent a scos o lumină puternică din universul meu și a schimbat multe vieți pentru totdeauna. Samantha a luptat pentru viața ei, pentru că viața ei conta. Mă rog ca el să simtă durerea Samanthei. Mă rog să obțină ceea ce merită în condițiile legii. Mă rog să nu aibă niciodată șansa să rănească pe altcineva” a mai spus, printre lacrimi, mama.

Judecătorul Newman l-a condamnat pe Rowland la închisoare pe viață. O persoană condamnată pentru crimă nu este eligibilă pentru eliberarea condiționată în Carolina de Sud.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Mărturia unei mame a cărei fiică a murit înjunghiată de 120 de ori, după ce s-a urcat în maşina unui bărbat, crezând că e şofer de Uber, în SUA: "Este un monstru!"