Antena Meniu Search
x

Video Un nou concurs pentru copiii supradotaţi

Începe o nouă ediție "ARISTOTEL ONLINE", singurul concurs de cultură generală, logică, matematică și creativitate pentru elevi. Competiţia este organizată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și se desfășoară până pe 15 iunie. Are scopul de a dezvolta potențialul copiilor supradotați.

de Redactia Observator

la 18.04.2021, 08:46

Vezi și

Aristotel a devenit, de-a lungul timpului, un reper în planul educațional al copiilor, părinților și profesorilor. Până acum, peste 15.000 de elevi din toată țara au participat la concursul Aristotel.

Georgeta Șerban, profesor: "Elevii mei au participat atât la ediţiile anterioare, cu prezenţă fizică în clasă, dar şi anul trecut, pentru prima dată, la concursul online. Acest concurs este unul dintre cele mai bune concursuri, dacă nu cel mai bun care are teme de cultură generală".

Participarea este GRATUITĂ și se adresează elevilor din învățământul primar și gimnazial. Elevii vor avea ocazia să își testeze capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică, cu un grad ridicat de dificultate. De-a lungul timpului, concursul a descoperit sute de copii capabili să exceleze în diverse domenii.

Creativitatea şi imaginaţia puse la încercare

Pe acelaşi subiect

Georgeta Șerban, profesor: "Probele acelea de creativitate care sunt puse la sfârşitul testului le dau copiilor şansa de a-şi arăta, într-adevăr, creativitatea şi imaginaţia".

Elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor fi premiați. Iar şcoala cu cei mai mulţi elevi pe podium va primi un display interactiv de ultimă generație de la MGT Educațional.

Dănuț Eremenco, director MGT Educațional: "Este vorba de un dispay interactiv (TAIE pana la 4.35) care vine să înlocuiască vechea tablă interactivă, care le va permite un cu totul alt nivel de interactivitate în sala de clasă".

Printre premiile oferite elevilor se numără cursuri de dezvoltare socio-emoțională, cărți și materiale educaționale în limba engleză și în limba română, dar și alte premii surpriză, oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Centrul de Carte Străină Fischer International, MGT Educațional și Walnut Wisdom. Înscrierile se fac de către un reprezentant al instituției de învățământ și se vor încheia pe 5 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un nou concurs pentru copiii supradotaţi