Antena Meniu Search
x

Un parapsiholog celebru, de 81 de ani, a păcălit o tânără să întrețină relații sexuale cu el ca să-i "analizeze aura”. Bărbatul a fost reţinut

Din victimă, agresor. Parapsihologul jefuit după ce a primit în casă o prostituată, "ca să-i arate din cărţi", a ajuns în arest. Bătrânul de 81 de ani este acuzat că a obligat o pacientă, de profesie medic, să se pozeze goală pentru a-i vedea... aura. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru şantaj şi violarea vieţii private.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 21:05

Vezi și

Lucian Iordănescu, păgubit: Se dezbracă nud. Aşa, fără niciun preambul şi se tolăneşte aici. Eu m-am dat aşa alături. Ea venea, discuta cu mine, îi mai arătăm din cărţi... Cred că nu avea cultură ezoterică deloc.  

Sub paravanul şedinţelor ezoterice, parapsihologul de 81 de ani introducea practici erotice. Victima lui, o tânără de 28 de ani, de profesie medic. Bărbatul ar fi convins-o că cea mai bună terapie ar fi să facă sex cu el şi să pozeze dezbrăcată ca să-i "analizeze aura și să îi descopere problemele", spun sursele Observator. 

Lucian Iordănescu, păgubit: A venit să întrebe ceva, aşa... de suflet, de chestii... Varianta ei este că îşi caută iubirea. Şi n-o găseşte.

Cei doi ar fi avut chiar şi o relaţie vreme de câteva luni. În 2019, tânăra ar fi vrut să-l părăsească, dar Iordănescu ar fi ameninţat-o că va publica pozele cu ea dezbrăcată pe site-urile de socializare. Ar fi trimis fotografiile inclusiv părinţilor victimei. Scuza lui? "O mulţime de femei ţin cu tot dinadinsul să se pozeze în cele mai lubrice posturi. Oricum, ele ştiu că o fotografie este o imagine, iar imaginea are caracterul de a fi vizionată public".

Pe acelaşi subiect

De la dragoste, la şantaj

Tânăra a făcut plângere la poliţia în vara aceasta. Ieri, poliţiştii au scotocit în apartamentul parapsihologului în căutare de probe. Nu este singura poveste, între agonie şi extaz, în care este implicat. În septembrie, bărbatul a acuzat o prostituată că l-a jefuit. 

Lucian Iordănescu, păgubit: A dormit vreo 25 de minute, s-a sculat, s-a îmbrăcat...S-a dus la bucătărie şi s-a întors de acolo. Aveam eu un cuţit...Se aşează aici pe pat, ţine aşa... "Îmi daţi banii sau vă omor!"

După ultima ispravă, bărbatul de 81 de ani este acuzat de şantaj şi violarea vieţii private. A ajuns în cârje la audieri şi va sta în arest 30 de zile. Lucian Iordănescu este cunoscut datorită apariţiilor la emisiunile mondene. Este astrolog şi pretinde că are capacităţi extrasenzoriale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un parapsiholog celebru, de 81 de ani, a păcălit o tânără să întrețină relații sexuale cu el ca să-i "analizeze aura”. Bărbatul a fost reţinut