Antena Meniu Search
x

Un polițist și-a găsit prietenul inconștient lângă BMW-ul făcut praf, la Topoloveni: "Vali, Vălică, sunt eu Alex, o să fie bine!"

Un polițist și-a găsit prietenul inconștient lângă BMW-ul făcut praf, la Topoloveni. "Vali, Vălică, sunt eu Alex, o să fie bine!", a început agentul să strige la tânărul de pe asfalt, încercând să-l trezească.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.08.2020, 09:09

  • Accidentul a avut loc acum trei zile, la Topoloveni.
  • Șoferul BMW-ului a fost aruncat din mașină.

Un accident cu trei victime a avut loc pe 17 august, seara, la Topoloveni, în Argeș. Un BMW și un Logan s-au ciocnit și șoferul primului autoturism, un tânăr din localitate, a fost aruncat din mașină. În Logan erau două persoane, care au scăpat cu răni minore.

"Pe data de 18.08.2020 în jurul orei 22:15 un polițist din jud. Arges, Oraș Topoloveni, care lucrează la Poliția Orașului Stefănești, Formațiunea Ordine Publică, în timp ce se întorcea de la serviciu de la schimbul 2, cu autoturismul personal, a observat în fața sa două autoturisme, respectiv un Logan și un Bmw care intră în coliziune și sunt proiectate în afara părții carosabile, moment în care polițistul a oprit să vadă despre ce este vorba.

Și-a luat lanterna și geaca reflectorizantă din mașină, întrucât în zona unde erau proiectate autoturismele era întuneric, și a început să lumineze cu lanterna atât înăuntrul autoturismelor pentru a vedea dacă se afla vreo persoană încarcerată, cât și în zona impactului, moment în care pe trotuar am observat o persoana întinsă pe jos care era inconștientă, despre care am aflat că a fost proiectată din afara mașinii în urma impactului.

Polițistul împreună cu o altă persoană i-a acordat #primul_ajutor prin aceea că i-au introdus degetele în gură întrucât i se încleștase gura și l-au adus la o stare de conștiență până au venit celelalte forțe, respectiv ambulanța, un echipaj SMURD, pompierii și echipaje de la Poliția Rutieră.

Polițistul a observat că persoana care se afla pe trotuar, întins este un prieten și a început să vorbească cu el în timp ce încerca să îl aducă la o stare de conștiență strigând " Vali, Valică, sunt eu Alex Brinzescu, o să fie bine!"

După ce au ajuns celelalte forțe, polițistul , a rămas la fața locului și timp de 2 ore până s-a desfășurat cercetarea la fața locului, a acordat sprijin Poliției Rutiere pentru #dirijarea și #fluidizarea traficului.", e postarea de pe pagina de Facebook a Poliției Române, în care polițistul argeșean e eroul zilei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un polițist și-a găsit prietenul inconștient lângă BMW-ul făcut praf, la Topoloveni: "Vali, Vălică, sunt eu Alex, o să fie bine!"