Antena Meniu Search
x

Un român în vârstă de 20 de ani a fost filmat Scoţia în timp ce ameninţă cu o sticlă spartă o adolescentă de 15 ani şi o obligă să intre în boscheţi

Un român în vârstă de 20 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce ameninţa cu o sticlă spartă o adolescentă.

Un român în vârstă de 20 de ani a fost surprins de camerele de supraveghere din parcarea unui supermarket din Scoţia în timp ce ameninţa cu o sticlă spartă o adolescentă de 14 ani. Românul a târât-o apoi în tufişurile de la marginea parcării şi a violat-o, fata reuşind totuşi să scape şi să fugă.

Samuel Ciornei venise de câteva săptămâni în Scoţia, dar într-o după-amiază de weekend de august anul trecut a atacat o adolescentă de doar 14 ani. Mai întâi a urmărit-o şi i-a spart o roată de la bicicletă, în timp ce fata era în magazin să cumpere dulciuri. Apoi, s-a apropiat de ea şi copila a declarat în faţa tribunalului că a crezut că o va ajuta cu roata spartă.

Dar românul a ameninţat-o cu o sticlă spartă, a târât-o în tufişurile de la marginea parcării şi acolo a violat-o. Fata a scăpat spunându-i bărbatului că are bani în rucsac, iar în timp ce acesta căuta portofelul, ea a reuşit să fugă. Totul a durat 7 minute, după cum se vede pe întregistrările camerelor de supraveghere. Ciornei a spus în apărarea sa că a vrut doar să fure bicicleta fetei, iar în tufişuri a ajuns cu ea încercând să îi fure rucsacul, dar că nu a violat-o.

Pe acelaşi subiect

Ciornei a fost prins la scurtă vreme după viol şi sâmbătă juraţii unui tribunal din Glasgow l-au găsit vinovat viol şi sentinţa va fi anunţată peste o lună. E posibil, scrie presa britanică, să primească minimum 20 de ani de închisoare, ţinând cont de circumstanţe dar şi de faptul că adolescenta, elevă de liceu, a depus mărturie în faţa juraţilor, înfruntându-şi agresorul, aflat şi el în sală.

Samuel Ciornei, mai scrie presa din insulă e semianalfabet, el renunţând în copilărie la şcoală pentru a se face cioban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un român în vârstă de 20 de ani a fost filmat Scoţia în timp ce ameninţă cu o sticlă spartă o adolescentă de 15 ani şi o obligă să intre în boscheţi