Antena Meniu Search
x

Mesajul CUTREMURĂTOR al fiului pilotului avionului prăbuşit sâmbătă lângă Alba Iulia: "Tata Zary este cu Domnul!"

Pilotul avionului prăbuşit sâmbătă pe un câmp în apropiere de Alba Iulia a murit duminică. Zaharie Groza supravieţuise în urmă cu patru ani unei alte aterizări

Pilotul avionului prăbuşit sâmbătă pe un câmp în apropiere de Alba Iulia a murit duminică. Zaharie Groza supravieţuise în urmă cu patru ani unei alte aterizări forţate.

În vîrstă de 56 de ani, pilotul, om de afaceri din Alba, era un pasionat al zborului şi survola foarte des zona, localnicii fiind obişnuiţi deja cu el. Deşi a fost scos conştient din avion, bărbatul a murit după 24 de ore. Anunţul a fost făcut pe facebook de fiul său: "De astăzi tata Zary este cu Domnul. Va rog sa va rugați pentru mama și familia noastră."

Pilotul a fost transportat la Tg. Mureş după accident, dar nu a supravieţuit rănilor.  Omul de afaceri a mai trecut printr-o aterizare forţată şi în urmă cu patru ani, cu acelaşi aparat de zbor, de vină fiind atunci o problemă tehnică.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat  că decesul bărbatului a survenit duminică în jurul orei 13,00, în urma multiplelor traumatisme suferite.

Imediat după accident, pilotul, un om de afaceri din Alba Iulia, a fost conştient, însă starea lui s-a înrăutăţit la scurt timp, fiind preluat şi transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul din Târgu Mureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Mesajul CUTREMURĂTOR al fiului pilotului avionului prăbuşit sâmbătă lângă Alba Iulia: "Tata Zary este cu Domnul!"