Antena Meniu Search
x

Video Daniel a murit la doar 28 de ani, după ce s-a înfipt cu Opelul într-o casă din Rătești. Mașina tânărului sătmărean a intrat cu viteză prin zid și a rămas suspendată în perete

Tragedie, azi noapte, într-o localitate din Satu Mare. Un tânăr și-a găsit sfârșitul în urma unui accident cumplit la Rătești, după ce a pierdul controlul volanului și s-a înfipt cu mașina într-o casă aflată la marginea unui drum din Rătești. Daniel R., de loc din satul Giorocuta, comuna Supur, a rămas încarcerat, fiind scos inconștient de către pompieri. Băiatul a fost transportat la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2022, 13:58

Vezi și

Până la această oră, nu se cunosc circumstanțele nenorocirii.

Din motive care urmează să fie clarificate de polițiști, Daniel a pierdut controlul volanului, pe un drum din localitatea Rătești, județul Satu Mare, moment în care a intrat cu mașina într-o casă. Opelul s-a înfipt pur şi simplu în imobil și a rămas suspendat în perete. Doar norocul a făcut ca nimeni dintre cei care locuiesc în acea casă să nu fie rănit.

Potrivit unor surse, oamenii plecaseră din băcătăria spulberată de mașină cu 5 minute înainte de accident și se aflau într-o cameră alăturată. În urma impactului, șoferul a rămas încarcerat, fiind scos inconștient de către militarii Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

"Astăzi (aseară n.r.), la ora 21:55, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier, în localitatea Rătești. La fața locului s-au deplasat 9 cadre militare cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu modul de descarcerare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. La locul intervenției a fost trimis și un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare. Din primele informații un autoturism ar fi părăsit partea carosabilă intrând într-o casă. În autoturism se află o persoana inconștientă și încarcerată", a transmis ISU Satu Mare într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Daniel a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare, însă medicii nu l-au mai putut salva. Tânărul a intrat în UPU în jurul orei 23.00 și s-a stins după o oră și jumătate. 

Șoferul nu avea permis de conducere

În urma verificărilor, polițiștii sătmăreni au constatat că șoferul nu deținea permis de conducere. 

"La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orelor 21.50, poliţiştii sătmăreni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19, în localitatea Rătești. Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr, de 28 de ani, ar fi pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un imobil. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit  faptul că, persoana în cauză nu deținea permis de conducere. În urma evenimentului, a rezultat decesul tânărului", au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare.

Acum, poliţiştii încearcă să afle cum anume s-a întâmplat totul. Agenții continuă verificările în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Daniel a murit la doar 28 de ani, după ce s-a înfipt cu Opelul într-o casă din Rătești. Mașina tânărului sătmărean a intrat cu viteză prin zid și a rămas suspendată în perete