Antena Meniu Search
x

Un şofer şi soţia lui au murit într-un accident teribil, la Poieni. Un tir s-a răsturnat şi a blocat complet drumul între Oradea Şi Cluj

Un şofer şi soţia lui au murit într-un accident teribil, la Poieni. Un tir s-a răsturant şi a blocat complet drumul între Oradea Şi Cluj.

Un şofer şi soţia lui au murit într-un accident teribil, la Poieni. Un tir s-a răsturant şi a blocat complet drumul între Oradea Şi Cluj. Sunt şase victime în total, patru rănite, două grav.

Două autoturisme care veneau spre Oradea, un Peugeot şi BMW, şi un TIR, au fost implicate într-un accident ce a avut loc în zona localităţii Poieni. Două persoane au murit, două sunt grav rănite, iar alte două sunt rănite mai uşor.

Cele două victime, soţ şi soţie, erau în autoturismul Peugeot care venea spre Oradea. Şoferul acestuia este, se pare, cel care a produs accidentul, după ce a pierdut controlul maşinii, a intrat pe contrasens, s-a lovit de un TIR, iar la revenirea pe bandă a intrat într-un BMW.

Pe acelaşi subiect

TIR-ul s-a răsturnat de-a curmezişul pe şosea, obturând traficul din ambele direcţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul este încă blocat între Oradea şi Cluj. Din câte se pare, operaţiunea va dura mai mult timp, astfel că nu se aşteaptă ca circulaţia rutieră să fie reluată înainte de ora 22.

Accidentul s-a soldat, în total, cu şase victime. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj a anunţat că, în urma accidentului, „două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite”. „Au fost descarcerate trei persoane, iar patru au fost transportate la spital, dintre care una în stare de inconştienţă”, arată ISU Cluj.

Cozile de maşini între Oradea şi Cluj se întind pe kilometri întregi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer şi soţia lui au murit într-un accident teribil, la Poieni. Un tir s-a răsturnat şi a blocat complet drumul între Oradea Şi Cluj