Antena Meniu Search
x

Un student la Medicină s-a spânzurat într-un apartament din Timişoara. Colegii de facultate l-au găsit legat cu cablul de la laptop

Sinucidere şocantă într-un cartier din nordul oraşului Timişoara. Un tânăr student în anul 6 la Medicină a fost găsit mort, spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. 

Un tânăr cetăţean israelian, student în anul 6 la Medicină, a fost descoperit fără suflare în locuinţa închiriată
Un student la Medicină s-a spânzurat într-un apartament din Timişoara. Colegii de facultate l-au găsit legat cu cablul de la laptop - Arhivă

Sinucidere şocantă într-un cartier din nordul oraşului Timişoara. Un tânăr student în anul 6 la Medicină a fost găsit mort, spânzurat în apartamentul în care locuia cu chirie. 

Nenorocirea a avut loc marţi seară, într-un apartament de pe Calea Circumvalaţiunii.

Un tânăr cetăţean israelian, student în anul 6 la Medicină, a fost descoperit fără suflare în locuinţa închiriată.

Băiatul locuia singur, iar colegii de facultate s-au îngrijorat când au văzut că tânărul nu mai răspundea la telefon încă de luni seară.

Marţi, studenţii au mers la uşa colegului lor şi au constatat că, deşi nu răspundea nimeni, telefonul îi suna înăuntru. Speriaţi, aceştia au dat alarma la 112.

Pompierii şi poliţiştii au spart uşa locuinţei şi au pătruns în apartament. Aveau să-l descopere pe student cu venele tăiate şi spânzurat de un calorifer cu cablul de alimentare de la laptop.

Colegii studentului sinucigaş sunt în stare de şoc

În apartament nu a fost găsit niciun bilet de adio. Colegii de facultate ai tânărului sunt în stare de şoc şi nu-şi explică teribilul gest.

Au declarat pentru presa locală că băiatul nu avea prietenă şi nici rude în România, dar era foarte sociabil şi obişnuia să iasă cu ei seara să mănânce în oraş.

Tânărul plănuia chiar să meargă în vacanţa de sărbatori într-o excursie la Viena.

Sinuciderea a fost şocantă şi pentru poliţişti. Studentul a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a se asigura că îşi curmă zilele. Mai întâi şi-a tăiat venele, apoi a decis să se spânzure.

Criminaliştii au declanşat cercetările pentru a stabili cu exactitate de s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un student la Medicină s-a spânzurat într-un apartament din Timişoara. Colegii de facultate l-au găsit legat cu cablul de la laptop