Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 16 ani din Satu Mare a vrut să se sinucidă LIVE pe Facebook! Era dezamăgit că o fată de 12 ani nu îl iubește

Scandalul ororilor publicate pe Facebook şi retrase mult prea târziu ajunge şi în România. Un tânăr de 16 ani din Satu Mare a transmis în direct pe reţeaua socială cum se automutilează, de dragul unei copile care nu îl iubea.

Vezi și

Scandalul ororilor publicate pe Facebook şi retrase mult prea târziu ajunge şi în România. Un tânăr de 16 ani din Satu Mare a transmis în direct pe reţeaua socială cum se automutilează, de dragul unei copile care nu îl iubea.

Adolescentul de 16 ani era îndrăgostit de o fată cu 4 ani mai mică decât el. Dezamăgit că nu-i sunt împărtăşite sentimentele, aseară s-a automutilat în direct, pe Facebook. A postat şi un mesaj prin care şi-a exprimat dragostea pentru fata de 12 ani. 

Imediat după postarea lui, prietenii virtuali l-au văzut pe tânăr plin de sânge. 40 de minute a fost deschis telefonul care filma tot ce făcea băiatul. Cei care îl cunoşteau s-au panicat şi au încercat să ia legătura cu tatăl, cel care-l creşte alături de bunică. Au curs mesaje disperate pentru salvarea adolescentului.

Într-un târziu, bunica a fost anunţată de prieteni despre ce se întâmplă în camera alăturată. Tânărul a fost găsit aproape leşinat, a fost dus la spital şi acum este internat la Psihiatrie. 

Pe acelaşi subiect

Tânărul era crescut de bunică pentru că mama era plecată la muncă în Portugalia, iar tatăl lucra şi el într-o altă localitate. 

Revoltător este că filmuleţul de 40 de minute în care apărea băiatul rănit nu a fost scos de Facebook. A rămas postat 17 ore, timp în care peste o mie de oameni au văzut gestul şocant. 

Nu este prima scăpare a Facebook. Zilele trecute un tată din Thailanda a postat pe reţeaua de socializare un video în care îşi ucidea fiica înainte de a se sinucide. Clipul a fost scos de administratori abia după 24 de ore de la postare. Un alt caz este al unui american care s-a filmat când a omorât un individ care i-a ieşit în cale. 

Reacţia lui Mark Zuckerberg a venit după ce reţeaua de socializare a fost criticată pentru clipul care a stat postat două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 16 ani din Satu Mare a vrut să se sinucidă LIVE pe Facebook! Era dezamăgit că o fată de 12 ani nu îl iubește