Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr fără permis a ucis și abandonat în șanț un bărbat, pe un drum din Mureș. Trupul fără viață a fost găsit abia după trei zile

Caz şocant în Mureş. Un bărbat a murit, după ce a fost lovit cu maşina de un tânăr care conducea fără permis şi care a fugit de la locul faptei. Accidentul a avut loc duminică, însă trupul victimei a fost găsit abia ieri, într-un şanţ. Poliţiştii au început cercetările după ce maşina lovită a fost adusă de tânăr la un service auto, iar mecanicii au înţeles că ceva este în neregulă. 

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 13:06

Vezi și

Accidentul mortal s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21.00, în afara localității Chețani. Un tânăr de 25 de ani, din localitatea Luduș, se întorcea acasă de la prietena lui din Turda. A lovit un bărbat care traversa drumul, prin loc nepermis, însă nu a oprit maşina. 

"Poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule", a declarat Emanuela Fărcaș, IPJ Mureș.

Mecanicii de la service au anunțat poliția

A doua zi, tânărul a mers cu maşina la un service auto. Mecanicii au văzut urmele de lovitură şi au intrat la bănuieli. Au anunţat poliţiştii care au încercat să dea de proprietarul maşinii.

Pe acelaşi subiect

A răspuns mama tânărului care le-a spus că fiul său ar fi lovit ceva pe drum, dar nu şi-a dat seama ce. Tot femeia le-a indicat agenţilor şi locul unde s-a întâmplat nenorocirea.

Șoferul a fost reținut pentru ucidere din culpă, după accidentul din Chețani

Abia ieri a fost găsit trupul victimei de 48 de ani. Se pare că victima ar fi fost om al străzii. Cadavrul acestuia a fost dus la IML Târgu Mureș pentru necropsie.

Tânărul a fost reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului acccidentului şi conducere fără permis.

Urmează ca astăzi acesta să fie prezentat instanței de judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Un tânăr fără permis a ucis și abandonat în șanț un bărbat, pe un drum din Mureș. Trupul fără viață a fost găsit abia după trei zile