Antena Meniu Search
x

Video Urmărire cu focuri de armă în Tecuci. Beat, drogat şi cu permisul suspendat, şoferul nu s-a oprit până ce poliţiştii nu i-au distrus anvelopele

Urmărire cu focuri de armă, în judeţul Galaţi. Polițiștii din Tecuci au urmărit și au tras asupra unei mașini conduse de un șofer drogat, băut, cu permisul de conducere suspendat și aflat sub control judiciar. Bărbatul, un tânăr de 29 de ani, s-a ales cu dosar penal şi a fost reținut pentru 24 de ore.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 14:05

Vezi și

"Poliţiştii care se aflau pe drumul european 581 l-au văzut la volan pe şoferul despre care ştiau că are permisul suspendat şi se află sub control judiciar. I-au făcut semn să oprească, dar acesta a accelerat şi a plecat mai departe spre localitatea Nicoreşti. Urmărirea s-a produs pe câţiva kilometri, iar poliţiştii au tras peste 20 de focuri de armă spre maşină şi, într-un final, au reuşit să găurească pneurile şi să-l blocheze în trafic. Era băut, drogat, iar în maşina lui au găsit alte pliculeţe, posibil droguri", spune Adrian Obreja, reporter Observator.

Urmărire cu focuri de armă în trafic

Șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a mers pe DJ 252, către comuna Nicorești. Polițiștii au tras cu pistolul asupra mașinii și autoturismul a fost blocat.

"Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, și, întrucât cel de la volan a refuzat în continuare să oprească, au fost efectuate cu armele din dotare, inițial, focuri de avertisment în plan vertical și apoi asupra autovehiculul, fiind lovite roțile și bara din spate. Din cauza distrugerii anvelopelor, autoturismul nu și-a mai putut continua deplasarea, iar la km 23, pe DJ 252, echipajul de poliție l-a blocat în trafic", a transmis IPJ Galați.

Pe acelaşi subiect

Şoferul, un tânăr de 29 de ani, consumase alcool. Ar fi avut droguri în maşină

La volan se afla un bărbat de 29 de ani, din Nicorești, care a fost testat atât pentru consumul de alcool, cât și pentru cel de droguri. "Aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar rezultatul la aparatul Drugtest a fost pozitiv la metamfetamină. Totodată, în urma controlului corporal și al autoturismului, pe bancheta din spate au fost găsite 3 pliculețe ce conțin o substanță cristalizată de culoare albă, susceptibilă de a avea efecte psihoactive", a comunicat IPJ Galați.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, precum și a prezenței substanței psihoactive în organism, însă bărbatul a refuzat ambele recoltări.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și deținerea fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca miercuri, el să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunerea luării măsurii arestării preventive.

"Tot el a fost cercetat şi arestat preventiv în toamna anului trecut, pentru tentativă de omor. Atunci, împreună cu alţi prieteni, ar fi încercat să omoare un bărbat din Tecuci. Băiatul de 29 de ani e un client vechi al poliţiei şi are antecedente penale", a precizat Adrian Obreja, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Urmărire cu focuri de armă în Tecuci. Beat, drogat şi cu permisul suspendat, şoferul nu s-a oprit până ce poliţiştii nu i-au distrus anvelopele