Antena Meniu Search
x

Video Elev bătut cu bestialitate de un coleg pe stradă, în Constanța. Părinții băiatului de 13 ani sunt în stare de șoc

Un incident şocant a avut loc într-o localitate din judeţul Constanţa. Un băiat în vârstă de 13 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit pe stradă de un coleg. Părinţii spun că şi şcoala ar trebui să facă mai mult pentru a preveni atitudinea agresivă în rândul elevilor. Între timp, sunt aşteptate rezultatele expertizei medico-legale.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 09:30

Vezi și

Incidentul a avut loc pe o stradă din comuna Corbu. După ce a terminat orele, baiatul de 13 ani a fost lovit de un coleg de şcoală, în timp ce mergea spre casă. 

Conducerea şcolii promite să facă mai multe lecții care sa prevină agresivitatea.

Elena Badea, directoare Școala gimnazială Gheorghe Lazăr: Am luat legătura cu DGASPC Constanța și siguranța școlară, în vederea continuării activitățtilor pe această tema, de combatere a violenței de orice fel în școală, cât și pe bullying și cyberbullyng. Fiecare elev, copil implicat va discuta cu colegii mei din comisia de prevenire a violenței, se fac procese verbale, se discută, ca să aflăm noi de unde a pornit. 

Părinții elevului bătut vor face plângere penală

Pe acelaşi subiect

În așteptarea rezultatului anchetei, părinții spun ca sunt speriați și șocați de tot ce s a întâmplat.

Tatăl: Da, vă daţi seama, nu aş vrea să treacă nimeni prin ce am trecut eu ca părinte. 

Pe de altă parte, psihologii spun că e nevoie de mai multă implicare în astfel de situaţii. 

Cristina Dincu, psiholog: Este clar că trebuie o atenţie sporită pe care trebuie să o alocăm copiilor noştri, şi asta presupune în primul rând o schimbare de mentalitate la nivelul societății.

Mama: De doi ani de zile se plânge, de anumite probleme la școală, ca între adolescenți și i-am zis mama...nu veni la mine că eu nu pot sa ciocăn lună de lună la directoare, daca nu ia măsurile necesare în școală, tu doar te duci la ușa cancelariei și o cauți pe doamna dirigintă.  

Părinții spun ca vor face și plângere la poliție, după ce va veni certificatul medico-legal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Elev bătut cu bestialitate de un coleg pe stradă, în Constanța. Părinții băiatului de 13 ani sunt în stare de șoc