Antena Meniu Search
x

În prima zi de Crăciun va fi vreme de primăvară, dar avertismentul pentru Anul Nou venit de la meteorologi e îngrijorător

Anul acesta, iarna adevărată nu se arată de Crăciun. Soare şi temperaturi resimţite de peste 15 grade Celsius.

Vezi și

Anul acesta, iarna adevărată nu se arată de Crăciun. Soare şi temperaturi resimţite de peste 15 grade Celsius. Începând de mâine se încălzeşte în toată ţara, iar luni, în prima zi de Crăciun, va fi cel mai cald. Zăpadă vom vedea doar la munte. Poate din acest motiv, mulţi români au ajuns deja pe pârtii. 

Abia au ajuns la munte, iar prima oprire a fost pârtia. Mai ales că zăpadă de Crăciun e un cadou mai rar anul acesta. La munte, meteorologii anunţă că, din această noapte, se va depune un strat nou de zăpadă. Vântul va lovi în rafale de 70-80 şi chiar 90 de kilometri pe oră, la mare altitudine.

În restul ţării, oamenii au pus pe lista Moşului puţină ninsoare. Dar nu se va întâmpla. Vremea va fi numai bună de mers la colindat. 

Sincron Alina Şerban, meteorolog ANM: "Se încălzeşte începînd de duminică, iar luni vremea va deveni cu mult mai caldă  decât normalul în această perioadă. În sudul ţării vor fi peste 10 grade, 11, 12, 13 grade chiar. Bucovina, la fel, mai cald cu 4, 5 grade. În toată jumătatea nordică, de fapt."

Pe acelaşi subiect

La malul mării se anunţă 10 grade Celsius. La umbră. Ceea ce înseamnă că vom resimţi şi 15 grade, pentru că va fi soare puternic. La fel şi în Oltenia. În timp ce în destinaţiile turistice Maramureş, Valea Prahovei, Bucovina sau Transilvania, se vor înregistra între 2 şi 7 grade. 

Chiar dacă nu va fi vreme de săniuş, vacanţa nu e compromisă. Proprietarii de pensiuni se străduiesc ca totul să fie perfect. 

În ultimii ani, în ţara noastră, Crăciunul a venit cu vreme ca de Paşti. De Revelion, în schimb, se schimbă complet vremea. Va fi ger. Se anunţă minus 10 grade celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » În prima zi de Crăciun va fi vreme de primăvară, dar avertismentul pentru Anul Nou venit de la meteorologi e îngrijorător