Antena Meniu Search
x

Concursul "cel mai frumos balcon" se transformă, de Sărbători, în "cel mai gustos balcon"

În prag de sărbători, în Bucureşti s-ar putea organiza un concurs de balcoane! Însă nu s-ar mai numi "Cel mai frumos balcon". S-ar numi "Cel mai gustos balcon".

Vezi și

În prag de sărbători, în Bucureşti s-ar putea organiza un concurs de balcoane! Însă nu s-ar mai numi "Cel mai frumos balcon". S-ar numi "Cel mai gustos balcon". Şi asta pentru că, în lipsă de afumătoare, oamenii îşi pun cârnaţii la uscat pe sârmă. 

Porumbei, rufe întinse pe sârmă şi cârnaţi atârnaţi la uscat. Asta zărim la etajul 5 al unui bloc din Bucureşti. Ridicăm privirea şi, dincolo de geamurile din termopan, vedem alte şiruri. Peisajul fură ochii trecătorilor. 

Tot cartierul este plin de gospodari care ţin la rece, afară, preparatele pentru masa de Crăciun. Pe un pervaz sunt gogoşari la borcan, murături, un dovleac pentru plăcinte şi, probabil, cel mai bun vin de butoi.   

Cârnaţii sunt întinşi pe balcon sau în debaraua de pe casa scării. Toba, lebărul şi caltaboşul se ţin în frigider. Atârnă prea greu pe sârmă şi s-ar putea rupe. 

Această doamnă a gătit şi pentru prietenii plecaţi în străinătate. De altfel, mulţi români trimit în aceste zile pachete celor dragi aflaţi printre străini. Aşa se face că, în aeroporturi, miroase numai a afumătură. 

Reprezentanţii aeroporturilor trimit avertismente. Dacă bagajele întârzie pe traseu, atunci există riscul ca produsele să se strice, iar, după toată truda celor de acasă, bunătăţile să ajungă la gunoi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Concursul "cel mai frumos balcon" se transformă, de Sărbători, în "cel mai gustos balcon"