Antena Meniu Search
x

Minivacanţa de 1 decembrie debutează cu o aglomeraţie infernală. Pe drumurile naţionale se circulă bară la bară, trenurile sunt ticsite de oameni

Românii care au plecat în minivacanţa de 1 decembrie au de-a face cu problemele în trafic. Se circulă bară la bară pe DN1 şi DN2, dar şi pe alte drumuri ale ţării, frecventate de turişti.

Românii care au plecat în minivacanţa de 1 decembrie au de-a face cu problemele în trafic. Se circulă bară la bară pe DN1 şi DN2, dar şi pe alte drumuri ale ţării, frecventate de turişti.

Pe Facebook, mulţi dintre şoferii prinşi în traficul de pe DN1 au postat fotografii cu o coadă uriaşă de maşini, care şerpuieşte către Sinaia. Cei care au ales să-şi petreacă minivacanţa pe Valea Prahovei vor face câteva ore în plus până la destinaţie.

De altfel, Centrul Infotrafic informează că "din cauza numărului mare de autovehicule, circulația rutieră pe sensul de urcare (către Brașov) al DN1 Ploiești - Brașov se desfășoară îngreunat în zona localităților prahovene Comarnic și Bușteni. La Comarnic, coloana de autovehicule în mișcare s-a format între kilometrii 101 și 107, iar la Bușteni, pe tronsonul kilometric 129 - 131. Șoferii sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți pe teren".

Pe acelaşi subiect

Se înregistrează blocaje pe sensul de urcare spre Valea Prahovei, pe DN 1, sectorul de 4 benzi de circulatie. La fel şi pe DN2 este foarte aglomerat, pe sensul Bucuresti - Urziceni.

E complicat pentru şoferi şi pe autostradă. Potrivit Centrului Infotrafic, "circulația rutieră pe autostrada A1 București - Pitești se desfășoară îngreunat, în coloană, la ieșirea de pe aceasta către Râmnicu Vâlcea. De asemenea, în coloană se circulă și pe DN7, în zona localității argeșene Bascov. Situația este creată de numărul mare de autoturisme, însă și din pricina faptului că în această localitate există o trecere la nivel cu calea ferată (dezafectată), unde automobiliștii reduc mult viteza."

Mai mult, autorităţile informează că şoseaua naţională care leagă Bacăul de Braşov este blocată total, în urma impactului dintre un autocamion şi un autoturism pe serpentinele Dealului Măgura, la 12 kilometri de Bacău. Nu s-au înregistrat victime omeneşti, dar cozile de maşini se întind pe aproximativ trei kilometri şi pe un sens şi pe celălalt al drumului. Poliţia efectuează cercetări privind cauzele accidentului, dar se pare că autoturismul a circulat cu viteză neadecvată pe un drum acoperit cu un strat subţire de zăpadă.

E aglomerat şi cu trenul. Cei care au urcat în vagoanele în garniturile cu destinaţia Valea Prahovei, au descoperit că e greu să găseşti un loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Minivacanţa de 1 decembrie debutează cu o aglomeraţie infernală. Pe drumurile naţionale se circulă bară la bară, trenurile sunt ticsite de oameni