Antena Meniu Search
x

O româncă de 18 ani îşi vinde virginitatea pentru UN MILION DE EURO. A fost invitata unei televiziuni britanice, unde a explicat motivele "tranzacţiei". Cum au reacţionat britanicii (VIDEO)

Alexandra, adolescenta care-şi vinde virginitatea pe un milion de Euro, a fost invitata unei emisiuni matinale a postului britanic ITV. Românca, devenită nu de multă vreme majoră, a stârnit vii reacţii din partea publicului din Regat.

la 30.11.2016, 17:31
O ROMÂNCĂ de 18 ani îşi vinde VIRGINITATEA. TARIFUL ALEXANDREI e uriaş, dar ea spune că MERITĂ toţi banii Vezi și

Alexandra, adolescenta care-şi vinde virginitatea pe un milion de Euro, a fost invitata unei emisiuni matinale a postului britanic ITV. Românca, devenită nu de multă vreme majoră, a stârnit vii reacţii din partea publicului din Regat.

Invitată la show-ul matinal al televiziunii ITV, Alexandra a spus prezentatorilor că vrea să-şi vândă virginitatea pe 1 milion de euro ca să-şi ajute părinţii îngropaţi în datorii. Potrivit tinerei de 18 ani, ei riscă să-şi piardă casa, din cauza ratelor.

În plus, suma de un milion de Euro i-ar fi de folos adolescentei ca să-şi îndeplinească visul de a face facultatea la Oxford. Eea a spus că va face apel la o agenţie pentru a-şi vinde virginitatea. Deşi a apărut la tv, ea a dezvăluit că părinţii nu ştiu nimic de planul său... curajos.

Pe acelaşi subiect

"Multe fete și-au pierdut virginitatea într-un mod cu totul prostesc, apoi se despart de băiatul respectiv. E ceva normal, asta e. Eu am o cauză nobilă pentru care o fac. Vreau să merg la Universitatea Oxford, locuiesc într-o țară săracă și am nevoie de banii ăştia ca să-mi ajut părinții. Vor fi evacuați în luna februarie, deci trebuie să rezolv până atunci. Mă gândesc la asta strict ca la o oportunitate de afaceri şi nu la una emoțională. O să beau un pahar cu vin înainte şi asta e", a spus, cu seninătate, Alexandra.

Reacţiile telespectatorilor britanici nu au fost tocmai bune. Unii au acuzat-o pe Alexandra de naivitate, alţii au spus că ar fi mai bine pentru ea ca să apeleze la un psiholog.

În aceeaşi emisiune, Alexandra a explicat că a venit cu această idee inspirându-se din filmul "Propunere indecentă".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » O româncă de 18 ani îşi vinde virginitatea pentru UN MILION DE EURO. A fost invitata unei televiziuni britanice, unde a explicat motivele "tranzacţiei". Cum au reacţionat britanicii (VIDEO)