Antena Meniu Search
x

CATASTROFA AVIATICĂ din Columbia a ucis 20 de ziarişti şi a decimat o echipă de fotbal braziliană. BILANŢ: 71 de morţi! ULTIMELE CUVINTE ale pilotului (FOTO + VIDEO)

71 de pasageri şi-au găsit sfârşitul în accidentul aviatic din Columbia, potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţi. Doar 6 dintre pasageri au supraviețuit.

71 de pasageri şi-au găsit sfârşitul în accidentul aviatic din Columbia, potrivit celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţi. Doar 6 dintre pasageri au supraviețuit.

Tragedia a decimat echipa braziliană de fotbal Chapecoense şi a ucis 20 de ziariști sportivi, care urmau să acopere finala Cupei Sudamericana.

 

Canalul Fox Sport Latin America a confirmat că șase dintre angajații săi au pierit in accident, unul dintre jurnalişti, Mario Sergio, fiind un celebru comentator de radio și fost internațional brazilian.

Pe acelaşi subiect

Patru dintre ziariștii decedați făceau parte din grupul audiovizual brazilian Globo, iar alți patru lucrau pentru postul RBS TV, filială a grupului Globo.

În accident au mai murit șase reporteri care lucrau pentru stații radio locale situate în Chapenco, fief-ul echipei Chapecoense, în statul Santa Caterina (sudul Braziliei), precum Radio Chapeco, Radio Oeste Capital sau Radio Vang FM.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Printre cei șase supraviețuitori ai zborului companiei boliviene Lamia figurează și un ziarist, Rafael Henzel Valmorbida, comentator de fotbal pentru Radio Oeste Capital. Un alt ziarist, care se afla pe lista pasagerilor, Ivan Carlos Agnoletto, de la Radio Super Conda, a ratat avionul și a scăpat astfel cu viață.

Guvernatorul provinciei unde a avut loc accidentul, Luis Perez Gutierrez a anunțat că au fost găsite și cele două cutii negre ale ale avionului prăbuşit cu 81 de persoane la bord. În timpul unui apel de urgență în jurul orei 3.00GMT, în timpul nopții de luni spre marți, pilotul se plângea de "pene electrice".

Aparatul de zbor al companiei boliviene Lamia, un Aerospace 176 britanic, fusese pus în circulație în 1999.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » CATASTROFA AVIATICĂ din Columbia a ucis 20 de ziarişti şi a decimat o echipă de fotbal braziliană. BILANŢ: 71 de morţi! ULTIMELE CUVINTE ale pilotului (FOTO + VIDEO)