Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Vitrinele sunt goale. S-au epuizat stocurile". Preparatele preferate de turiştii de pe litoral. 100 de grame costă 12 lei

Este cel mai aglomerat weekend pe litoral de vara această. Peste 150 de mii de turişti au ajuns în toate staţiunile de la mare. Unele hoteluri nu mai au nicio cameră liberă. În plin sezon, autorităţile au dat şi un val de amenzi. Au descoperit skyjeturi fără autorizatie şi instructori băuţi sau fără permis. 

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 19:27

În Eforie, oamenii au stat umăr la umăr în apă şi pe nisip. 150 de mii de turiştii au ajuns pe litoral în cel mai plin weekend de până acum.

"Ne simţim bine. Unde mai bine ca în Eforie Nord. Prețurile sunt bune, totul e ok", spune un turist.

"A fost acel cod roşu, acea urgie şi-au venit să se răcorească la mare şi au ales această staţiune pentru că este mai accesibilă, mai aproape faţă de neptun sau altele", spune un alt turist.

Vezi și

Pe nisipul fierbinte, turiştii au făcut şi o horă pe plajă

Pe acelaşi subiect

"În fiecare an venim aici în Eforie. Ne place, este cea mai frumoasă staţiune", spune un turist.

"În această perioadă, gradul de ocupare este de 100%. Traifele încep de la 1.000 de lei cu cazare cu pachet all inclusive pentru doi adul'i. Turiştii beeneficieaza de acces la pisicine exterioare, cu acces la bar", spune Raluca Florescu, hotelier.

Autorităţile au dat amenzi de peste 20 de mii de lei

Pe nisipul fierbinte, turiştii au făcut şi o horă pe plajă. La prânz, aglomeraţia s-a mutat la terase. 

"De azi de dimineaţă şi până acum, după cum se vede, vitrinele sunt goale. Suntem fleaşcă, la intensitate maximă lucrăm. Hamsia, mititeii, ceafa de porc. Am trimis să ne mai aducă că stocurile deja s-au epuizat. Hamsia este suta de grame 12 lei, şprotul 8 lei", spune Mihaela Stănescu, manager restaurant.

Cozi au fost şi la skyjet, banană sau saltele. Fără să realizeze pericolul, turiştii pleacă în larg. Autoritatea Navală Română a controlat 12 firme care se ocupă cu distrarea turiştilor în larg. Doar 2 aveau autorizaţie de agemenent, iar ambarcaţiunile nu aveau nici măcar numere de înmatriculare. Proprietarii nu aveau nici permis, iar unul dintre a plecat băut în larg. Autorităţile au dat amenzi de peste 20 de mii de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "Vitrinele sunt goale. S-au epuizat stocurile". Preparatele preferate de turiştii de pe litoral. 100 de grame costă 12 lei