Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vânzător de flori de pe litoral, imobilizat de jandarmi după ce a refuzat să se legitimeze și a făcut scandal: "Nu le convine?"

O amplă acţiune de combatere a fenomenului de comerţ ambulant a avut loc ieri în Costineşti. Fostul şef al ANPC, Horia Constantinescu, a postat pe un site de socializare imagini de la această acţiune.

de Redactia Observator

la 20.07.2024 , 14:20

Vânzătorii de flori au fost luaţi cu asalt de jandarmii şi poliţiştii locali. După această acţiune, azi noapte, a urmat spălarea falezei. În plus, reprezentanţii primării şi agenţii economici s-au apucat să reamenajeze zona.

"Nu le convine?",  se aude pe fundal în filmare.

Vânzătorii de flori au fost luaţi cu asalt de jandarmii şi poliţiştii locali

Vezi și

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că, vineri seara, poliţiştii au desfăşurat acţiunea Blocada, în Costineşti, care îşi propune menţinere liniştii publice, prevenirea traficului şi consumului de droguri. 

Pe acelaşi subiect

”În cadrul activităţilor derulate,  în jurul orei 20.30, poliţiştii au identificat, pe aleea Litoral, un bărbat care ar fi comercializat bunuri fără a avea autorizaţie. 

La solicitarea poliţiştilor de a prezenta documentele şi de a se legitima, bărbatul ar fi provocat scandal, fiind imobilizat şi condus la sediu.

Ulterior, a fost sancţionat contravenţional în baza Legii 61/1991”, au afirmat poliţiştii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Vânzător de flori de pe litoral, imobilizat de jandarmi după ce a refuzat să se legitimeze și a făcut scandal: "Nu le convine?"