Antena Meniu Search
x

Video Vremea capricioasă și poleiul au umplut camerele de gardă. 18 persoane au ajuns la urgențe cu fracturi și luxații, doar în Suceava

Vremea rea umple camerele de gardă ale spitalelor din nordul ţării! În această dimineaţă, la Suceava, 18 oameni au ajuns la spital cu fracturi şi luxaţii după ce au alunecat pe trotuarele acoperite de polei. Vreme capricioasă a fost şi în ţară. A nins viscolit pe crestele Semenicului, în munţii Parâng dar şi la Orşova. Iarna pare că îşi intră în drepturi şi zilele următoare. Vor fi în continuare ploi, iar la altitudini mari va ninge şi va fi vânt puternic.

de Angela Bertea

la 23.11.2022, 13:50

Vezi și

La primele ore ale dimineţii, străzile şi trotuarele din Suceava au fost acoperite cu polei şi chiar zăpadă în anumite zone. O surpriză neplăcută pentru cei care au ieşit din casă şi au fost nevoiţi să facă echilibristică pe gheaţă. 

Reporter: Am văzut că aţi încercat cu piciorul. 

Localnică: Păi cum să nu încerc dacă de dimineaţă am luat vreo două trânte. 

Angela Bertea, reporter Observator: Burniţa, dar şi temperaturile negative au transformat, în această dimineaţă, mai multe trotuare din municipiul Suceava în patinoare. 

Pe acelaşi subiect

Este motivul pentru care camera de gardă a spitalului de urgenţe a fost luată cu asalt. 

Dan Teodorovici, purtător de cuvânt Spitalul Județean SuceavaÎncă de la primele ore ale dimieţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava au început să vină pacienţi cu diverse traumatisme la nivelul membrelor, în special prin cădere accidentală pe gheaţă. Numai între ora 6:30- 7:00 am avut patru astfel de pacienţi. 

Vreme mohorâtă și în sudul țării

Vreme mohorâtă cu ploi şi ninsori a fost şi în ţară. În timp ce în sud a plouat, la munte, pe creste, a nins viscolit. Şi în Mehedinţi a nins puternic, iar pe Drumul Naţional 67D au intervenit utilajele de deszăpezire. 

Meteorologii anunţă în continuare o vreme autentică de sfârşit de toamnă, cu ploi în zonele joase şi ninsori pe creste, la munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Vremea capricioasă și poleiul au umplut camerele de gardă. 18 persoane au ajuns la urgențe cu fracturi și luxații, doar în Suceava