Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ziua Marinei 2024. Turiştii, fascinaţi de momentele spectaculoase de pe mare şi din aer, din timpul repetiţiilor

Repetiţiile pentru Ziua Marinei au fost un spectacol în sine. Spectatorii de ocazie au avut de toate, de la salve de tun şi nave militare, până la paraşutişti şi fanfară. Peste două mii de militari români, francezi şi turci au ţinut în suspans turiştii de pe faleza Cazinoului din Constanţa. 

de Cristina Niță

la 13.08.2024 , 21:03

Repetiţiile marinarilor au atras toate privirile turiştilor de pe faleză. Toată lumea şi-a scos telefoanele pentru a fotografia momentele spectaculoase de pe mare şi din aer.

"Ceva impresionant. Foarte frumos. Ne bucurăm că am avut ocazia să vedem asta".

"Foarte frumos. Este prima dată când venim"

Vezi și

"Foarte frumos. Am venit de la Braşov chiar pentru această imagine frumoasă", spun turiştii. 

Pe acelaşi subiect

Repetiţii pentru Ziua Marinei 2024

Douăzeci şi una de salve de tun, cincisprezece nave maritime şi fluviale, dar şi avioane şi elicoptere care vor lansa paraşutişti - sunt doar câteva dintre momente pregătite pentru Ziua Marinei. Tradiţii vechi de 122 de ani vor fi puse în scenă la malul mării. 

Peste 2000 de militari români, francezi şi turci vor oferi un adevărat spectacol de Ziua Marinei pe mare, pe uscat şi în aer.  

"Festivităţile vor începe la ora 10, de dimineaţă, pe faleza comandamentului flotei. Zeul neptun îşi va face apariţia de pe mare şi va da startul jocurilor şi concursurilor marinăreşti. Exerciţiul demonstrativ cuprinde secvenţe de luptă împotriva ameninţărilor din cele trei medii: la suprafaţă, aerian şi subacvatic", spune colonel Corneliu Pavel, MApN, locţiitor şef Direcţia de Informare şi Relaţii Publice. 

Evenimentul de Ziua Marinei se va încheia cu parada navelor de luptă şi cu defilarea ambarcaţiunilor civile. 

Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Ziua Marinei 2024. Turiştii, fascinaţi de momentele spectaculoase de pe mare şi din aer, din timpul repetiţiilor