Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bilanţ cutremurător al incendiului din mall-ul din Rusia. Sunt 41 de copii morţi printre cei 64 care şi-au pierdut viaţa

Patruzeci şi unu de copii şi-au pierdut viaţa în incendiul care a ucis cel puţin 64 de persoane duminică într-un mall din Kemerovo.

de Redactia Observator

la 27.03.2018 , 13:53

Bilanţ cutremurător al incendiului produs într-un centru comercial din Rusia. Sunt 41 de copii morţi printre cei 64 care şi-au pierdut viaţa - Sursă: Reuters

Patruzeci şi unu de copii şi-au pierdut viaţa în incendiul din mall-ul din Kemerovo, care a ucis cel puţin 64 de persoane duminică, a anunţat marţi o sursă din serviciile de urgenţă regionale.

"Pe lista cu cei morţi figurează numele a 41 de copii", a declarat această sursă din cadrul serviciilor de urgenţă din regiunea Kemerovo, adăugând că alte 67 de persoane sunt rănite, dintre care 14 spitalizate, inclusiv trei copii.

Articolul continuă după reclamă

Bilanţul oficial al victimelor era marţi de 64 de morţi, dar el nu este încă definitiv, potrivit sursei menţionate.

Pe acelaşi subiect

Preşedintele rus Vladimir Putin s-a deplasat marţi la Kemerovo, depunând o coroană de flori la locul incendiului şi vizitând răniţii la spital.

Într-o întâlnire cu mai mulţi oficiali locali şi naţionali de rang înalt, el a denunţat "neglijenţa criminală", în timp ce autorităţile dau vina pe numeroase încălcări ale regulilor de securitate.

Anchetatorii ruşi şi unii martori au invocat în special ieşirile de urgenţă blocate - erau de fapt închise cu cheia - şi absenţa totală a sistemelor de alertare a clienţilor din centrul comercial la izbucnirea incendiului.

Sursă: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Bilanţ cutremurător al incendiului din mall-ul din Rusia. Sunt 41 de copii morţi printre cei 64 care şi-au pierdut viaţa