Antena Meniu Search
x

"Care e capitala Angliei? Rusia!" Probleme pentru eleva din Bârlad protagonista unui filmuleț viral. "Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe?"

"Care e capitala Angliei? Rusia!". Răspunsul unei eleve de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, în timpul unui concurs de Miss, a devenit viral.

Care e capitala Angliei? Rusia

"Care e capitala Angliei? Rusia!". Răspunsul dat de o elevă de la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, în timpul unui concurs de Miss, la întrebarea "Care e capitala Angliei?", a devenit viral pe Internet în aceste zile.

Reacțiile internauților la scurtul filmuleț, realizat în 2016, dar distribuit masiv pe rețelele de socializare în aceste zile, au fost de la simplul amuzament la vorbe grele aruncate la adresa elevei respective.

Potrivit vremeanoua.ro, eleva din imagini, acum în clasa a XI-a, este profund afectată de ceea ce se întâmplă și refuză să mai meargă la școală.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Directoarea Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad, Doinița Pașca, a declarat pentru sursa citată: „Care este problema că a greșit? Este omenește! Era un copil, avea 14 ani! Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe? Era emoționată atunci, era un copil, nu înțeleg de ce trebuia târâtă în toată această poveste!”.

Potrivit sursei citate, colegii și cadrele didactice de la liceu sunt îngrijorate de situația fetei, care a refuzat să mai iasă din casă și să mai meargă la școală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » "Care e capitala Angliei? Rusia!" Probleme pentru eleva din Bârlad protagonista unui filmuleț viral. "Cine a făcut asta nu s-a gândit la consecințe?"