Antena Meniu Search
x

Acestea sunt VICTIMELE atacului de la Manchester: O fetiţă de 8 ani, o mătuşă eroină care şi-a protejat nepoata, o tânără căutată cu disperare de mama ei (FOTO)

O fetiţă de numai 8 ani, mai multe adolescente, o mătuşă eroină care şi-a protejat nepoata şi mame care îşi aşteptau copii se numără printre victimele identificate până în acest moment în urma atacului terorist de la Manchester Arena.

O fetiţă de numai 8 ani, mai multe adolescente, o mătuşă eroină care şi-a protejat nepoata şi mame care îşi aşteptau copii se numără printre victimele identificate până în acest moment în urma atacului terorist de la Manchester Arena.

Prima victimă identificată a fost Georgina Callander sau Gina, cum îi spuneau prietenii. Aceasta s-a numărat printre primii răniţi transportaţi la spital, imediat după atac, însă a decedat pe patul de spital, având-o pe mama el alături.

Saffie Rose Roussos, o fetiţă de numai opt ani, a fost a doua victimă identificată a atacului terorist. Saffie a asistat împreună cu mama şi sora ei la concert, însă la un moment dat s-a pierdut de acestea.

Pe acelaşi subiect

În urma exploziei se pare că şi mama acesteia este în stare critică şi nu a aflat încă despre decesul fiicei sale, scrie The Sun.

Poliţia a confirmat şi decesul Oliviei Campbell (15 ani), a cărei mamă a lansat un apel disperat la posturile lcoale de televiziune.

Femeia a scris un mesaj devastator pe Facebook: "Mergi în pace scumpa şi preţioasa mea fetiţă, luată mult, mult prea devreme de lângă mine. Mergi şi cântă cu îngerii şi continuă să zâmbeşti. Mama ta te iubeşte foarte mult".

Printre cei decedaţi se numără şi o mătuşă care şi-a protejat nepoata. Kelly Brewster, de numai 32 de ani, a murit din cauza rănilor suferite, după ce şi-a acoperit nepoata de numai 11 ani, Hollie, pentru a proteja de explozie.

Fetiţa de 11 ani a suferit totuşi răni la picioare, fiind internată la spital, alături de mama ei, Claire, care se afla, de asemenea, la locul exploziei.

"Kelly le-a protejat pe Hollie şi Claire de explozie cum a putut mai bine. Acum amândouă sunt la spital, unde li s-au scos cuie şi şuruburi de peste tot din corp", a declarat unchiul lui Kelly, Paul Dryhurst .

Tot ieri a fost confirmat decesul lui John Atkinson, 26 de ani, căruia prietenii i-au adus un omagiu emoţionant, susţinând că era un de adevărat "gentleman".

Două mămici prietene care îşi aşteptau odraslele să iasă de la concert, Alison Howe (44 de ani) şi Lisa Lees (43 de ani), din Oldham, au fost ucise, după ce au ajuns în holul Manchester Arena unde sinucigaşul Salman Abedi s-a detonat după finalul concertului.

Fiul vitreg al lui Alison, Jordan Howe, a confirmat tragedia pe Facebook: "Au luat de lângă noi o mamă frumoasă şi iubitoare. Era o femeie uimitoare".

Ultimele victime confirmate sunt Angelika şi Marcin Klis, un cuplu polonez a căror fiica lansase ieri apeluri disperate pentru a-i găsi.

“Oricine este într-un loc sigur sau în spital, la Manchester, Adacă daţi peste părinţii mei, vă rog să mă anunţaţi, pentru că au dispărut după atac. Aceasta este poza lor făcută chiar în această seară, deci exact aşa erau îmbrăcaţi", a declarat fiica acestora, Alex Klis, studentă la York.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Acestea sunt VICTIMELE atacului de la Manchester: O fetiţă de 8 ani, o mătuşă eroină care şi-a protejat nepoata, o tânără căutată cu disperare de mama ei (FOTO)