Antena Meniu Search
x

Scene șocante în Paris! Un adolescent de 17 ani a fost rupt în bătaie de mai mulți tineri, ziua în amiaza mare

Imagini cumplite surprinse în Paris. Trei tineri sub acuzați de tentativă de omor după ce au bătut cu bestialitate un tânăr de 17 ani. 

Scene șocante în Paris
Un adolescent de 17 ani a fost rupt în bătaie de mai mulți tineri, ziua în amiaza mare - captura Youtube

Imagini cumplite surprinse în Paris. Trei tineri sub acuzați de tentativă de omor după ce au bătut cu bestialitate un tânăr de 17 ani. 

Pe imaginile filmate de un martor se poate observa cum mai mulți tineri, dintre care unul de doar 14 ani, scot un adolescent care se adăpostise sub o mașină și încep să-l lovească violent cu crose de hochei, chiar în mijlocul străzii, ziua în amiaza mare.

Victima este lovită de zeci de ori peste trup și cap, sub privirile îngrozite al locuitorilor din Val-d'Oise, un departament din centrul Franței, situat în regiunea Île-de-France - aglomerația urbană din jurul Parisului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Ce s-a întâmplat e legat de un conflinct între bande rivale, o reglare de conturi. Se putea ajunge la o crimă, dar băiatul a fost dus la spital", au declarat surse din cadrul investigației.

Capitala Franței se confruntă cu un val de violențe în cartierele sărace, iar poliția este de multe ori depășită de situație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Scene șocante în Paris! Un adolescent de 17 ani a fost rupt în bătaie de mai mulți tineri, ziua în amiaza mare