Antena Meniu Search
x

Adolescenţii sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ, au fost conduşi pe ultimul drum. Prietenii tinerilor fac MĂRTURII CUTREMURĂTOARE (VIDEO)

Cei doi adolescenţi care s-au sinucis, în noaptea de 7 spre 8 martie, aruncându-se de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău, au fost conduşi pe ultimul drum. 

Cei doi adolescenţi care s-au sinucis, în noaptea de 7 spre 8 martie, aruncându-se de pe o clădire cu 18 etaje din Chișinău, au fost conduşi pe ultimul drum. 

Se pare că minorii au fost victimele jocului online Balena Albastră, care a omorât deja zeci de tineri în toată lumea.

Cu flori și cu lacrimi în ochi, rudele şi prietenii care i-au cunoscut pe tineri au venit să-şi i-a rămas bun. Potrivit publika.md, cei doi au fost înmormântaţi unul lângă celălalt, aşa cum au cerut în scrisoarea de adio. 

Citeşte şi: Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

Colegii de clasă, dar şi profesorii spun că adolescenţii erau energici şi plini de viaţă.

"Era ca un cucoş între fete. Îl simpatizau toate fetele, era cum să zic. Numai pozitiv din partea lui. Nu era nimic aşa deosebit să bănuim noi că poate să fie într-o stare de depresie sau sa fie supărat. Noi am rămas şocaţi de cee ce s-a întâmplat".

Rudele spun că nu îşi pot explica cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie, mai ales că băiatul avea mari planuri de viitor: "Era ospitalier, cu toţi găsea liber comună, vessel, energic. Cel mai bun băiat din lume. Avea nişte planuri foarte bune. Dar ce planuri? Multe. Să fie fotograf, să fie om mare, să înveţe mai departe".

Citeşte şi: ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)​

"El niciodată nu a lipsit de acasă prima seara asta a fost când o lipsit de acasă. El mai devreme a ieşit şi pe urmă mama lui nuştiu pe la ce oră îl suna şi nu răspunde, era telefonul ocupat. L-a închis".

Mătuşele băiatului spun că adolescenţii în această perioadă trebuie să fie supravegheaţi: "Să fie toţi părinţii atenţi, să citească pe internet mai mult, să i-a seama. Era un băiat foarte bun, noi îl ştim de mic copil. Aşa copii e jale mare. Noi încă nu ştim dar cred că din joacă".

Înainte de tragedie, cei doi au postat mesaje, video şi imagini ciudate pe reţelele de socializare, prietenii însă nu reacţionat în nici un fel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Adolescenţii sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ, au fost conduşi pe ultimul drum. Prietenii tinerilor fac MĂRTURII CUTREMURĂTOARE (VIDEO)