Antena Meniu Search
x

Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)

O nouă tragedie zguduie capitala Republicii Moldova. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc din sectorul Botanica. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 18:00. Tânăra care a anunțat autorităţile a spus că băiatul ar fi căzut sub privirile trecătorilor.

O nouă tragedie zguduie capitala Republicii Moldova. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc din sectorul Botanica. S-a întâmplat ieri, în jurul orei 18:00. Tânăra care a anunțat autorităţile a spus că băiatul ar fi căzut sub privirile trecătorilor.

"Am văzut momentul căderii. Am sunat poliția. Aici mai erau martori în jur, după care toți au plecat. Peste ceva timp, peste cinci, șapte minute am văzut că cineva a ieșit la balcon", a spus fata, potrivit publika.md.

Citeşte şi: Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)

Tânărul este din satul Voloave, raionul Soroca. Oamenii legii au găsit în buzunarele acestuia actele de identitate, însă niciun bilet de adio.

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: ULTIMELE MESAJE ale adolescenţilor sinucigaşi din Chișinău, victime ale jocului BALENA ALBASTRĂ. DETALII CUTREMURĂTOARE din anchetă (VIDEO)

Potrivit ofiţerului de presă al Poliției din Chişinău, Adrian Jovmir, cauza preliminară este suicidul.

"S-a constatat că tânărul este dintr-o localitate din raionul Soroca. Preliminar s-a înaintat ipoteza unui suicid. Totodată, potrivit martorilor, tânărul ar fi fost observat căzând aproximativ de la etajul 14", a afirmat Jovmir.

Citeşte şi: Jocul online BALENA ALBASTRĂ face în continuare victime! Doi adolescenţi s-au SINUCIS, aruncându-se de pe un bloc cu 18 etaje din Chișinău (VIDEO)

Poliţia urmează însă să stabilească ce l-a fi determinat pe tânăr să-şi pună capăt zilelor şi dacă între tragedia de astăzi şi recentele cazuri de suicid există vreo legatură.

Reamintim că în noaptea de 7 spre 8 martie, doi adolescenți - o fată și un băiat, minori, au sărit de la etajul 18 al unui bloc tot din sectorul Botanica. 

Citeşte şi: ATENŢIE, părinţi! Un JOC PERICULOS, apărut în social media, îi provoacă pe adolescenţi să se SINUCIDĂ. Cum funcţionează "BALENA ALBASTRĂ" (VIDEO)

Cei doi ar fi căzut victime jocului online BALENA ALBASTRĂ, care le impune jucătorilor să îndeplinească 50 de misiuni teribile începând cu tăiatul venelor și sfârșind cu aruncarea de pe acoperișuri.

Citeşte şi: DEZVĂLUIRI incredibile despre fenomenul "BALENA ALBASTRĂ". Cum sunt manipulaţi tinerii să se SINUCIDĂ. Imagini ŞOCANTE! (FOTO&VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Încă o victimă a "Balenei Albastre"? Un tânăr de 20 de ani s-a SINUCIS, aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău (VIDEO)