Antena Meniu Search
x

Ai curaj? Alege rapid o FRUNZĂ și află cel mai ascuns SECRET al tău!

În imagine, toate frunzele au aceeași formă, însă culoarea le face diferite

În imagine, toate frunzele au aceeași formă, însă culoarea le face diferite

Alege repede o frunză, care îți va dezvălui personalitatea:

  • Frunza portocalie

Eşti o persoană destul de timidă atunci când în fața te se afla cineva la care ţii foarte tare, o persoană pe care o admiri. De cele mai multe ori zâmbetul afişat şi aerul debordant ascunde multă emoţie.

  • Frunza roşie

Cu toate că nu vrei să recunoşti, faci foarte urât dacă nu eşti în centrul atenţiei. Vrei ca toată lumea să te remarce, să te aprecieze sau pur şi simplu să vorbească despre tine.

  • Frunza verde

Îţi neglijezi nevoile pentru a face un bine celor dragi. Atunci când lumea te întreabă dacă te simţi bine tu îi minţi, deşi ştii că sunt multe lucruri care trebuie rezolvate în viaţa ta.

  • Frunza neagră

Ascunzi o latură perversă în ciuda simbolisticii acestei nonculori. Negrul semnifica consevatorism şi independentă, dar uneori mai tragi şi tu cu ochiul unde nu trebuie.

  • Frunza maro

Eşti o persoană caldă, precum ciocolată cu lapte. În spatele acestei călduri însă s-ar putea ascunde un interes de moment. Ştii să joci bine teatru fără ca cei din jur să observe asta.

  • Frunza albă

Îţi este frică de începuturi: acesta este marele tău secret. Te simţi foarte singură în locurile noi, în aglomeraţie, în tot ceea ce a ieşit din spaţiul tău imediat şi din confort.

  • Frunza galbenă

Eşti o persoană creativă şi exuberantă şi, deşi nu laşi senzaţia, ai capacitatea de a critica până în cel mai invizibil detaliu.

  • Frunza albastră

Eşti o persoană foarte sinceră, eşti un om autentic şi multă lume se întreabă oare ce secret ai putea ascunde cu adevărat. Nu poţi fi fidel persoanei iubite şi tentaţia câştiga des meciurile cu tine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Ai curaj? Alege rapid o FRUNZĂ și află cel mai ascuns SECRET al tău!