Antena Meniu Search
x

Foto "Am fugit de război, dar soarta ne-a ajuns din urmă". Un refugiat sirian și-a pierdut 25 de rude în urma cutremurului devastator

Înconjurat doar de moarte! Un refugiat sirian și-a pierdut 25 de rude în cutremurul care a devastat Turcia și Siria, după ce întreaga sa familie a fugit din calea războiului, dar a sfârșit atât de tragic.

de Monica Palade

la 09.02.2023, 08:53

Amhad Idris, un sirian strămutat, a mărturisit pentru Sky News că aproape toată familia sa a murit în dezastrul de la Saraqib, Siria, și că „soarta ne-a ajuns din urmă”. Bărbatul a mers la morgă și a mers printre cadavrele celor dragi.

Înconjurat doar de moarte

În timp ce își ținea în brațe nepotul mort, bărbatul a mărturisit: „Mi-ai frânt inima. Cu tot ce s-a întâmplat...nu m-am gândit niciodată că ar putea avea loc așa ceva. Mi-am pierdut fiica, doi dintre fiii ei, mă refer la nepoții mei, familia socrului fiicei mele; soacra fiicei mele, copiii lor, dintre care unul a avut copii, o familie mare și mai mulți fii. Un total de aproximativ 25 de persoane”, a declarat bărbatul.

Amhad Idris și familia sa au fugit din țara lor de origine pentru a găsi refugiu în Saraqib în 2012, care a fost recucerit de armata siriană în 2020. „Am fugit de război. Uitați-vă la nedreptatea care ne urmărește și la ce ni s-a întâmplat. Am venit aici pentru a găsi un adăpost sigur pentru noi și copiii noștri. Dar până la urmă, uite cum soarta ne-a ajuns din urmă și aici”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » "Am fugit de război, dar soarta ne-a ajuns din urmă". Un refugiat sirian și-a pierdut 25 de rude în urma cutremurului devastator