Antena Meniu Search
x

Video Asistentul care i-a dat arma lui Alec Baldwin, ţinta unor plângeri pentru nerespectarea protocoalelor. Actorul ar putea fi acuzat în calitate de producător

Apar noi detalii din culisele incidentului şocant soldat cu moartea unei femei pe platourile de filmare. Asistentul care i-a pregătit pistolul lui Alec Baldwin ar fi primit plângeri şi în trecut pentru nerespectarea protocoalelor de siguranţă pe platou. Potrivit presei americane, managerul de recuzită şi armurierul sunt consideraţi principalii responsabili. Alec Baldwin ar putea fi pus sub acuzare în calitate de producător al filmului.

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 14:51

Profimedia Images Vezi și

''Nu aveam ieşiri sigure sau zone de tragere bine marcate. Sunt lucruri de bază în ceea ce priveşte problemele de siguranţă.''

Sunt o parte a dezvăluirilor colegilor care au lucrat în trecut cu cel care i-a înmânat arma lui Alec Baldwin. Este vorba de filmări din 2019 pentru "Into the Dark", când Dave Halls nu ar fi organizat nici o întâlnire pe tema protocoalelor de siguranţă, a forţat un angajat care avea o urgenţă medicală să lucreze şi în mai multe rânduri nu a anunţat că pe platouri se află o armă de foc. 

Margaret Goll, pirotehnist: Ceea ce vă spun acum ar putea foarte bine să pună capăt carierei mele, dar trebuie să povestesc ce s-a întâmplat. 

Femeia a înaintat mai multe plângeri pe această temă în urmă cu doi ani, însă oficial, asistentul regizorului din "Rust" este acuzat doar de comportament sexual necorespunzător la locul de muncă. 

Pe acelaşi subiect

Autorităţiile americane spun că pe platourile de la "Rust" nu au fost respectate măsurile pentru siguranţa armelor iar pistolul înmânat lui Alec Baldwin nu a fost verificat.

Clay van Sickle, armurier Hollywood: Primul pas este să roteşti cei şase cilindri şi se vede clar dacă sunt goi. Apoi apeşi pe tragaci cu pistolul îndreptat către pământ de şase ori. Pentru ca toată lumea să ştie că această armă este complet sigură.

Alec Baldwin ar putea fi pus sub acuzare în calitate de producător al filmului

Principalii vizaţi de ancheta poliţiei sunt managerul de recuzită şi armurierul, dar cum Alec Baldwin este şi producător, trebuie stabilit dacă este implicat activ sau nu în realizarea lugmetrajului.

Harvey Keitel, actor: Trebuie să verifici şi personal arma. E o tragedie, o adevărată tragedie.

Simon Rex, actor: Când filmezi pentru o producţie indie sau cu buget redus pur şi simplu nu au timp şi bani pentru asta. Este însă ceva ce trebuie să fie o prioritatea mai mare decât altele. Este vorba de siguranţa echipei de filmare şi a actorilor.

O ceremonie în memoria directorului de imagine Halyna Hutchins a fost ţinută în oraşul Burbank din California, iar zeci de oamenii i-au adus un omagiu. 

Regizorul Joel Souza, rănit şi aflat în stare de şoc în urma incidentului, i-a transmis familiei îndoliate mesaje de condoleanţe pe Twitter. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Asistentul care i-a dat arma lui Alec Baldwin, ţinta unor plângeri pentru nerespectarea protocoalelor. Actorul ar putea fi acuzat în calitate de producător