Atac armat într-o biserică din statul american Tennessee! Sunt mai multe victime

Publicat: 24.09.2017, 20:03.
Actualizat: 24.09.2017, 22:14

Un atac armat a fost comis într-o biserică din Antioch, în statul american Tennessee. Un individ a deschis focul asupra mulțimii și a făcut mai multe victime.

Un atac armat a fost comis într-o biserică de lângă Nashville, în statul american Tennessee. Un individ a deschis focul asupra mulțimii și a făcut mai multe victime.

Update ora 22.00: Printre răniții din incidentul armat se află pastorul și soția sa, spune presa americană.

Citește și:

Update ora 21.30: Potrivit polițiștilor, atacatorul e un tânăr de aproximativ 20 de ani. Purta o mască de clovn atunci când a deschis focul asupra oamenilor din biserică. Individul s-ar fi împușcat atunci când a fost înconjurat de polițiști, dar nu a murit.

Update ora 20.50: Polițiștii americani spun că atacul armat de la biserică s-a soldat cu cel puțin un mort și șapte răniți. Persoana ucisă e o femeie. Atacatorul se numără printre răniți. El a fost arestat.

Update ora 20.30: Potrivit unui nou bilanț, opt persoane au fost împușcate în urma atacului armat de la o biserică de lângă Nashville. Printre cele opt persoane s-ar afla inclusiv atacatorul, spune presa americană. FoxNews anunțase că individul a fost arestat, dar poliția nu a confirmat.

Primele informații indicau că 6 persoane au fost împușcate în incident.

Atacatorul a fugit, spune presa americană. Masive forțe de poliție au fost trimise în zonă și, ulterior, au reușit să-l încolțească pe individ și să-l aresteze.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.