Atac armat la un liceu din Statele Unite. Un polițist a fost împușcat

De Andi Badea.
Publicat: 13.04.2021, 00:00.
Actualizat: 13.04.2021, 10:30

Departamentul de Poliție din Knoxville, Tennessee, a anunțat pe pagina de Twitter că mai multe forțe de ordine au fost trimise la liceul Austin-East Magnet, unde a avut loc un atac armat.

Focuri de armă la un liceu din statul american Tennessee

Focuri de armă la un liceu din statul american Tennessee

Twitter / Knoxville Police Tennessee

Autoritățile au anunțat că sunt mai multe victime, printre care și un polițist, transmite CNN.

Este o investigație în curs”, a mai anunțat Departamentul de Poliție din Knoxville.

Imaginile transmise la televiziune au arătat poliţie şi echipaje de pompieri în jurul Austin-East High School, din estul oraşului Knoxville.

“Knox County Schools răspunde la un atac armat care a avut loc în această după-amiază la Austin-East Magnet High School. Strângem informaţii despre această situaţie tragică şi vom oferi informaţii suplimentare cât mai curând posibil”, a anunţat pe Twitter superintendentul Bob Thomas al Knoxville schools.

”Clădirea şcolii a fost asigurată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost reunişi cu familiile lor”, a spus Thomas.

Postul local de televiziune 10 News a relatat că şcoala a fost carantinată strict şi că părinţilor li s-a spus să meargă în spatele campusului pentru a-şi lua copiii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.