Antena Meniu Search
x

Atacatorul din Las Vegas trăia într-o casă de 400.000 de dolari, avea licență de pilot și era un împătimit al jocurilor de noroc (FOTO)

Stephen Paddock, atacatorul din Las Vegas, trăia într-o casă de 400.000 de dolari, avea licență de pilot și era un împătimit al jocurilor de noroc.

Stephen Paddock, atacatorul din Las Vegas, trăia într-o casă de 400.000 de dolari, avea licență de pilot și era un împătimit al jocurilor de noroc.

Autorul atacului identificat drept Stephen Paddock era un împătimit al jocurilor de noroc, în special pokerul, potrivit afirmațiilor celor care l-au cunoscut.

Citeşte şi: Un tânăr de 29 de ani, PRIMA VICTIMĂ a atacatorului din Las Vegas! Sonny şi-a apărat soţia de gloanţe cu preţul vieţii. "M-a prins de mână, apoi a fost împușcat!" (VIDEO)

Postul american NBC spune că, în ultimele săptămâni, Paddock a jucat la poker 70 de mii de dolari, dar nu e clar dacă a pierdut sau a câştigat.

Pe acelaşi subiect

Din vara anului 2015, Paddock locuia în Mesquite, un orăşel aflat la aproximativ 80 de kilometri de Las Vegas, unde își cumpărase o casă în valoare de 400.000 de dolari, într-o comunitate destinată celor trecuți de o anumită vârstă.

El s-a mutat în Mesquite, după ce a reușit să vândă cu aproape 300.000 de dolari o casă pe care o avea în Heritage Isle.

Una dintre vecinele sale din Heritage Isle, Sharon Judy, a declarat pentru presa americană că Stephen Paddock era un om normal, dar care avea o pasiune pentru poker. "Într-o zi mi-a arătat o fotografie cu el când a câștigat 20.000 de dolari la aparatele de joc. Era foarte prietenos. Prima dată când l-am întâlnit, ne-a dat cheile de la casă și ne-a întrebat dacă nu putem să avem grijă de ea, pentru că urmau să vină rar pe acolo", a spus femeia.

El locuia în casa din Mesquite cu Marilou Danley (62 de ani), crupier într-un cazinou din Las Vegas, care este căutată de poliție.

Paddock nu era cunoscut cu antecedente penale în statul Nevada.

El avea licență de vânător și pescar, precum și licență de pilot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Atacatorul din Las Vegas trăia într-o casă de 400.000 de dolari, avea licență de pilot și era un împătimit al jocurilor de noroc (FOTO)