Antena Meniu Search
x

Avion filmat în timp ce aterizează de urgență pe o autostradă, în Canada (Video)

Un avion de mici dimensiuni a fost filmat în timp ce aterizează de urgență pe o autostradă din apropierea orașului Quebec, din Canada.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.04.2020, 18:55

Avion filmat în timp ce aterizează de urgență pe o autostradă, în Canada
Aeronava a aterizat între mașinile ce circulau cu viteză pe autostradă, spre uimirea șoferilor - captură video Youtube | Aviation News 24x7

Un avion de mici dimensiuni a fost filmat în timp ce aterizează de urgență pe o autostradă din apropierea orașului Quebec, din Canada.

Pe imaginile devenite virale pe internet se poate observa cum aeronava zboară cu atenție deasupra mașinilor, pilotul încercând să găsească momentul potrivit pentru a face contactul cu solul.

În mod bizar, unii șoferi nu par a realiza ce se întâmplă și continuă să conducă cu viteză până în momentul în care avionul se apropie la câțiva metri de carosabil.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aterizarea a fost impecabilă, iar pilotul a reușit să aducă aeronava între mașini. Chiar dacă traficul a fost îngreunat, niciun pasager nu a fost rănit.

Potrivit Daily Mail, nu sunt cunoscute motivele pentru care pilotul a decis să aterizeze de urgență pe autostradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Avion filmat în timp ce aterizează de urgență pe o autostradă, în Canada (Video)