Antena Meniu Search
x

Băiat de 14 ani, înjunghiat mortal în faţa unei pizzerii, pentru o trotinetă electrică, în Londra: "Ai murit protejându-mă frate"

Tragedie cumplită în estul Londrei, după ce un băiat de 14 ani a fost înjunghiat mortal, în plină stradă, în faţa unei pizzerii. Poliţia a deschis o anchetă şi este în căutarea criminalului

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.04.2021, 14:18

Băiat pe trotinetă
Băiat de 14 ani, înjunghiat mortal în faţa unei pizzerii, pentru o trotinetă electrică, în Londra - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Echipajele de poliţie şi ambulanţă au venit imediat la faţa locului după un apel de urgenţă care anunţa o altercaţie în stradă. Un băiat de 14 ani, îmbrăcat în uniformă de şcoală, a fost găsit înjunghiat, în stare critică, în jurul orei 16:00, vineri, pe o stradă din cartierul Newham, în faţa unei pizzerii.

Şi un elicopter smurd a fost chemat pentru a transporta victima, dar a fost prea târziu. În ciuda eforturilor depuse de medicii londonezi, copilul a fost declarat mort la scurt timp după ora 16:30, potrivit poliţiei.

Un martor, care lucrează la un restaurant de lângă locul unde a avut loc atacul, a descris ultimele momente din viața băiatului. Până la venirea ambulanţei, chelnerii de la un magazin au încercat să îl resusciteze pe adolescentul cunoscut sub numele de Fares, dar încercările lor au fost în zadar.

„Purta uniformă școlară. A fost foarte rău. Cel mai bun lucru la care speram a fost că va ajunge la spital. Eu am fost cel care a sunat la urgenţe” a declarat un angajat al pizzeriei, care a văzut scenele cumplite.

Pe acelaşi subiect

Copilul ar fi fost ucis pentru un scuter electric

Familia victimei ar fi ajuns la faţa locului. Mama, sora şi fratele băiatului ar fi ajuns la faţa locului pentru a vorbi cu angajaţii restaurantului încercând să afle mai multe informaţii, potrivit Mirror.

Un alt martor a postat un mesaj pe Facebook la scurt timp, spunând: „Se pare că un băiat britanic de 14 ani, de origine algeriană, tocmai a fost înjunghiat din cauza trotinetei sale electrice, în Canning Town, estul Londrei. Mama lui plânge la locul unde a fost omorât”

Un prieten al victimei care ar fi fost cu acesta la momentul producerii tragediei a scris un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare: „Ai murit protejându-mă frate. Cea mai dureroasă parte a fost că i-au luat trotineta electrică pentru asta. Odihneşte-te în pace frate, te iubesc, pentru totdeauna”

Nicio persoană nu a fost arestată. Detectivii au deschis o anchetă pentru omor şi sunt în căutarea criminalului. Un purtător de cuvânt al poliţiei a făcut un apel la populaţie, cerând oricui a fost martor la incidentul şocant şi are informaţii să se adreseze oricărei secţie de urgenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Băiat de 14 ani, înjunghiat mortal în faţa unei pizzerii, pentru o trotinetă electrică, în Londra: "Ai murit protejându-mă frate"