Antena Meniu Search
x

Tatăl care şi-a omorât cei doi copii după ce s-a îmbrăcat în polițist și le-a spus că "se vor juca" ar putea primi sentinţa pe viaţă, în Germania

Un tată ar putea rămâne pentru tot restul vieţii în spatele gratiilor după ce şi-a sufocat cei doi copii. Bărbatul s-a îmbrăcat în poliţist şi le-a spus că se vor juca de-a „hoţii şi vardiştii”, înainte să îi ucidă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.04.2021, 21:09

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tatăl criminal, cunoscut sub numele de Semir. A. a recurs la gestul extrem din răzbunare pentru soţia lui care îl părăsise de curand. Îmbrăcat în haine de poliţist, le-a spus copiilor că se vor juca de-a „hoţii şi vardiştii”. I-a legat pe Jamal, de 8 ani și Jamile, de 6 ani, cu un cablu şi le-a pus o pungă de plastic pe cap, sufocându-i cu brutalitate pe amândoi.

După ce a verificat dacă cei doi copii mai respiră, bărbatul de 37 de ani i-a scris o scrisoare de adio soţiei sale, mama copiilor, în vârstă de 29 de ani, Bianca, spunându-i: „Ai grijă, ne vedem în Iad. Copiii sunt în Rai”.

A menţionat de asemenea despre cum se simte „înlocuit ca tată al copiilor” pentru că femeia începuse o viață nouă cu un alt bărbat: „Nu suport când un străin dictează asupra copiilor mei. Ai preferat să mergi la discotecă”.

Apoi, inculpatul a încercat să-şi pună capăt zilelor sărind de pe un pod în Dunăre, dar cu toate acestea, a fost purtat spre ţărm, viu, de unde poliţiştii l-au prins şi arestat.

Pe acelaşi subiect

Semir este judecat în prezent pentru cele două acuzații de crimă petrecute în mai, anul trecut, în orașul german Regensburg.

„Nu a vrut ca copiii săi să locuiască cu noul partener al Biancăi, să crească cu el și să fie crescuți de el. Ucigașul a acționat rece ca gheața din dorința egoistă de putere și posesie asupra ei” a declarat procurorul șef Thomas Rauscher, pe baza dovezilor din anchetă.

Bărbatul fusese condamnat şi în trecut

Inculpatul a încercat să pledeze pentru circumstanțe atenuante, susținând în instanță că s-a „simțit neajutorat” din cauza pandemiei. El s-a despărțit de mama copiilor în cinci ocazii separate și are antecedente penale vaste, prima sentință fiindu-i pronunţată la vârsta de doar 17 ani, potrivit The Sun.

A renunțat la școală și avut mai multe locuri de muncă, fiind cunoscut drept dependent de heroină. A fost condamnat anterior şi pentru arderea pielii partenerei sale cu o ţigară, în timp ce era sub influenţa stupefiantelor şi pentru ameninţarea cu moartea asupra tatălui Biancăi, în 2012.

Verdictul urmează să fie emis luna viitoare, iar în cazul în care acesta va fi găsit vinovat ar putea fi condamnat la închisoare pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Tatăl care şi-a omorât cei doi copii după ce s-a îmbrăcat în polițist și le-a spus că "se vor juca" ar putea primi sentinţa pe viaţă, în Germania